Supply Chain Management Implementatiekracht

Bent u op zoek naar een interim Supply Chain specialist of interim Supply Chain manager? Wilt u meer rendement halen uit uw Supply Chain? Wilt u een tijdelijke Supply Chain specialist inhuren bijvoorbeeld voor het opvangen van een zwangerschapsverlof? Of heeft u tijdelijk te weinig capaciteit of kunde om uw Supply Chain te optimaliseren? Supply Value helpt u graag. Wij hebben interim Supply Chain specialisten in dienst en we werken samen met partners en zzp’ers om voor u de beste interim specialist te vinden.

Onze interim Supply Chain Specialisten en Managers

Al onze interim Supply Chain specialisten en managers zijn gedreven vakmensen. Ze hebben een ruime ervaring uit de praktijk en beschikken over een relevante HBO of WO-opleiding aangevuld met specifieke Supply Chain- en projectmanagementopleidingen. Afhankelijk van uw behoefte hebben we de mensen met het juiste specialisme in huis om u te helpen.

Allen zijn er op gericht om aanbod en vraag in de Supply Chain optimaal af te stemmen, zodat er duurzame waarde wordt gecreëerd voor uw klanten, tegen minimale kosten. Bij de uitvoering van een opdracht zijn ze klantgericht en proberen ze het maximale rendement te behalen voor u als opdrachtgever.

Wij leveren interim implementatiekracht in de volgende vakgebieden:

  • Supply Chain Management en strategie
  • Sales en operations planning
  • Distributie en logistiek
  • Voorraadbeheer
  • Customer Service en Retourlogistiek
  • Pakket selectie en implementatie op het gebied van planning, ordermanagement, transport- en warehousemanagement.

Selectie op basis van feiten en fit

Supply Value hanteert een gestructureerd selectieproces als het gaat om aannemen van personeel. Naast de gebruikelijke selectiemethodes (cv, cijferlijst, gesprek en motivatiebrief), testen wij onze kandidaten op persoonlijkheid, abstracte-, numerieke- en verbale capaciteiten. Bij het vinden van een juiste match voor onze opdrachtgevers maken we gebruik van deze kennis en kijken we uiteraard naar de gevraagde kennis en ervaring. Ook bij het inzetten van zzp’ers hechten we veel waarde aan een selectie op basis van feiten en een fit. Dit doen we door het besteden van voldoende tijd en energie in het vinden van een goede kandidaat.

Uitgebreid netwerk

Supply Value vindt het hebben van een goed netwerk belangrijk en besteed veel tijd en energie aan het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk. Hierdoor hebben we kennis van de markt en kunnen we onze klanten goed helpen bij het vinden van een goede kandidaat.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?