Interim inkoop

Bent u opzoek naar een interim inkoopprofessional? Of heeft u tijdelijke capaciteit nodig op het gebied van inkoop of contractmanagement? Supply Value helpt u graag bij het vinden van de gewenste deskundigheid en capaciteit. Onze interim professionals verbeteren de resultaten van uw organisatie.

Supply Value heeft eigen interim professionals in dienst en werkt samen met specialistische partners en zzp’ers zodat we u de beste professional kunnen leveren. Al onze interim inkoopspecialisten en -managers zijn gedreven vakmensen. Ze hebben een ruime ervaring uit de praktijk en beschikken over een relevante HBO of WO-opleiding aangevuld met specifieke inkoop- en projectmanagement opleidingen. Afhankelijk van uw behoefte hebben we de mensen met het juiste specialisme in huis om u te helpen.

Onze interim-inkopers helpen u slimmer samen te laten werken met uw leveranciers waardoor u duurzaam waarde creëren tegen lagere kosten en minder risico. Supply Value is een bedrijf dat de beste supply management professionals verbindt, uitdaagt en laat groeien.

Inkooptrainees

Supply Value heeft een inkoop traineeship programma genaamd Supply Talent. Wij selecteren ambitieuze academici met bovengemiddelde capaciteiten en maximaal twee jaar werkervaring en begeleiden hen twee jaar lang intensief bij hun ontwikkeling tot inkoopprofessional. Gedurende deze periode is ieder talent 32 uur per week beschikbaar voor opdrachten van gemiddeld acht maanden bij verschillende organisaties.

Gedurende het opleidingstraject zijn de talenten in dienst van Supply Value. Nadat de opleiding is afgerond, krijgt u, als partner van Supply Value, de mogelijkheid om één of meerdere talenten een contract aan te bieden. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden; u bent vrij in het maken van uw keuze. Meer informatie over ons traineeship is terug te vinden op www.supplytalent.nl.

Selectie op basis van feiten en fit

Supply Value hanteert een gestructureerd selectieproces als het gaat om aannemen van personeel. Naast de gebruikelijke selectiemethodes (cv, cijferlijst, gesprek en motivatiebrief), testen wij onze kandidaten op persoonlijkheid, abstracte-, numerieke- en verbale capaciteiten. Bij het vinden van een juiste match voor onze opdrachtgevers maken we gebruik van deze kennis en kijken we uiteraard naar de gevraagde kennis en ervaring. Ook bij het inzetten van zzp’ers hechten we veel waarde aan een selectie op basis van feiten en een fit. Dit doen we door het besteden van voldoende tijd en energie in het vinden van een goede kandidaat.

Uitgebreid netwerk

Supply Value vindt het hebben van een goed netwerk belangrijk en besteed veel tijd en energie aan het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk. Hierdoor hebben we kennis van de markt en kunnen we onze klanten goed helpen bij het vinden van een goede kandidaat.

Wij kunnen diverse interim inkoopfuncties invullen voor zowel de private- als publieke sector, zoals:

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.