Interim inkoper

Bent u op zoek naar een interim inkoper of procurement specialist? Wilt u meer rendement halen uit uw inkoopactiviteiten? Wilt u een tijdelijke inkoper inhuren voor het opvangen van een zwangerschapsverlof? Of heeft u tijdelijk te weinig capaciteit of kunde om een inkoopproject uit te voeren? Supply Value helpt u graag. Wij hebben interim inkopers in dienst en we werken samen met partners en zzp’ers om voor u de beste interim inkoper te vinden.

Onze interim inkopers

Al onze interim inkopers zijn gedreven vakmensen en beschikken over een relevante WO-opleiding aangevuld met specifieke inkoop- en projectmanagementopleidingen. Ieder individu is uniek, maar allen delen de visie: “Inkoop richt zich op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in lijn met de strategie en doelen van de organisatie. Reductie van kosten en risico en creatie van waarde staan daarbij centraal.” Bij de uitvoering van een opdracht zijn ze klantgericht en proberen ze het maximale rendement te behalen voor u als opdrachtgever.

Voordelen interim inkoper

Het inzetten van interim inkopers kan voor uw organisatie voordeel opleveren, hieronder een kort overzicht van de belangrijkste resultaten die onze interim inkopers voor uw organisatie kunnen behalen.

Voordelen voor uw organisatie:

  • Reductie ‘total cost of ownership’;
  • Verlaging werkkapitaal;
  • Inzicht vergroten in het verbeterpotentieel van uw inkoopactiviteiten;
  • Inkoopprocessen verbeteren;
  • Optimalisatie van uw leveranciersbestand;
  • Inkooprisico’s verlagen;
  • Samenwerking met uw leveranciers verder verbeteren.

Onze expertise

We hebben kennis en ervaring op het gebied van diverse soorten inkoopcategorieën en branches, zoals ICT, HR, externe inhuur, facilitair en nog veel meer. Onze inkoopprofessionals zijn in staat om zowel tactische als strategische inkoopopdrachten voor u en uw organisatie uit te voeren. Dit doen we zowel binnen de publieke- als private sector. Binnen onze organisatie hebben we veel kennis in huis en we kunnen bijna elk inkoopopdracht met onze eigen medewerkers uitvoeren.

Overzicht van een aantal van onze specialismen:

  • ICT inkoop: Inkopen van ICT wordt vaak lastig gevonden en kan voor veel problemen zorgen. Onze ICT inkopers brengen ervaring, vaardigheden, tools en templates mee om uw ICT succesvol in te kopen. De ICT projecten die wij hebben uitgevoerd strekken zich uit van 50 duizend euro tot meer dan 50 miljoen euro;
  • Branches: Supply Value heeft ervaring met het inkopen in de branches: Overheid, Onderwijs, Dienstverlening, Industrie, Media, High Tech, Voedsel en Verzorging (zie ook de pagina referenties);
  • Europese aanbesteding: Voor de publieke sector voeren we aanbestedingen uit voor een diversiteit aan producten en diensten. Hierbij maken we gebruik van traditionele en nieuwe methodieken, zoals Best Value Procurement (BVP) en Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB).

Naast het uitvoeren van interim inkoopopdrachten kunnen onze interim inkopers u en uw organisatie ook van inkoopadvies voorzien. Meer informatie over onze standaard inkoopadvies diensten is terug te vinden op pagina inkoopadvies.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.