Contractmanager

Bent u opzoek naar een contractmanager? Wilt u uw inkoop verder professionaliseren? Of wilt meer halen uit de relatie met uw belangrijkste leveranciers? Dan helpen wij u graag bij het optimaal inrichten en toepassen van contractmanagement. Supply Value heeft voor u de juiste contractmanager.

Onze aanpak

Het inrichten en uitvoeren van contractmanagement is erg belangrijk om de samenwerking met uw strategische leveranciers verder te verbeteren. Onze professionals zijn in staat om uw bestaande contracten volledig te benutten en bruikbare managementrapportages te genereren. Hierbij richten onze professionals zich op het verhogen van de kwaliteit en het verminderen van risico´s en kosten.

Voordelen contractmanagement

Contractmanagement kan voor uw organisatie veel voordeel opleveren. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste voordelen:

 • Kostenbesparing

  door standaardiseren van processen

 • Beter gebruik van bestaande contracten

  door zichtbaarheid van contracten

 • Betere naleving van contracten

  door transparate contractvoorwaarden

 • Meer overzicht

  door centralisatie van contractdossiers

 • Betere leveranciersprestaties

  door actiever contractmanagement

Wij hebben ervaren contractmanagers die uw organisatie graag helpen bij het optimaal inrichten van contractmanagement. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring van inkoop, Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB), verandermanagement en organisatie-inrichting.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.