Afgelopen vrijdag brachten een aantal van onze collega’s een onvergetelijke middag door op het prachtige strand van Scheveningen. Maar in plaats van te genieten van de zon en de zee, hebben ze hun tijd en energie geïnvesteerd in het creëren van een positieve impact op onze omgeving.

Met een gezamenlijke inspanning hebben ze al het (plastic)afval dat ze op het strand aantroffen verzameld en verwijderd. De resultaten waren verbluffend, en het gevoel van voldoening en vreugde dat ze eraan overhielden, was onbetaalbaar. Het bewijst dat zelfs kleine inspanningen een aanzienlijke en positieve impact kunnen maken op onze omgeving.

Laten we samen voor onze stranden zorgen en impact maken!

Of je nu een trotse lokale bewoner bent van Scheveningen, een regelmatige bezoeker of gewoon een voorbijganger bent, je kunt allemaal op  een rol spelen in het behouden van de schoonheid van onze natuurlijke omgeving. Het oprapen van afval is niet alleen een kleine daad, maar ook een daad met een grote betekenis. Door samen te werken kunnen we niet alleen onze stranden schoon en prachtig houden, maar ook anderen op natuurlijke wijze inspireren om hetzelfde te doen. Het begint met één persoon, één stuk afval, en één natuurlijke positieve verandering.

Wil jij ook een steentje bijdragen en impact maken? Overweeg dan om deel uit te maken van ons team bij Supply Value. Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde individuen die samen met ons streven naar een schonere, gezondere planeet. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet ben jij binnenkort een gigantische impact aan het maken.

Impact maken op het strand

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? 

Neem contact op met Supply Value voor meer informatie via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl.