Komt uw salaris overeen met dat van uw inkoopcollega’s?

In 2018 heeft Supply Value haar jaarlijkse functie- en salarisonderzoek Inkoop uitgevoerd. In totaal hebben 257 inkoopprofessionals de enquête ingevuld. Vanaf vandaag is het onderzoeksrapport kosteloos te downloaden.

In het onderzoeksrapport wordt ingezoomd op vier thema’s:

Thema 1: Functies binnen inkoop
Bent u nieuwsgierig naar de maar liefst 139 verschillende functietitels? Wilt u weten hoe wij dit teruggebracht hebben naar 7 categorieën? En hoeveel professionals hebben een leidinggevende functie?

Thema 2: Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
Wat is het gemiddelde bruto maandsalaris van de inkoopprofessional? Klopt het dat vrouwen minder verdienen dan mannen? Hoe tevreden zijn professionals met hun salaris en secundaire voorwaarden?

Thema 3: Ervaring en opleiding
Hoeveel ervaring hebben inkoopprofessionals? Welke opleidingen hebben zij gevolgd? En bieden de werkgevers van de professionals een opleidingsbudget aan

Thema 4: Algemene kenmerken
Wat zijn de kenmerken van de respondenten, denk aan: geslacht, leeftijd, plaats waar professionals werken?

Bent u benieuwd naar de antwoorden op de bovenstaande vragen? Download dan kosteloos het hele onderzoeksrapport onderaan deze pagina.

Wilt u een maatwerkrapport ontvangen dat speciaal gericht is op uw inkooporganisatie? Of heeft u vragen over het onderzoek?

Neem dan contact op met Febe Smid via 06 11 24 11 66 of f.smid@supplyvalue.nl