Resultaten functie- en salarisonderzoek Informatiemanagement 2018

In 2018 heeft Supply Value haar jaarlijkse functie- en salarisonderzoek Informatiemanagement uitgevoerd. In totaal hebben 148 informatiemanagement professionals de enquête ingevuld. De enquête is verspreid in samenwerking met Computable. Vanaf vandaag zijn het onderzoeksrapport en het artikel gepubliceerd in de Computable Career Guide 2018 kosteloos te downloaden.

In het onderzoeksrapport wordt ingezoomd op vier thema’s:
Thema 1: Functies binnen informatiemanagement
Bent u nieuwsgierig naar de maar liefst 117 verschillende functietitels? Wilt u weten binnen welke vakgebieden de professionals werken? En hoeveel professionals hebben een leidinggevende functie?

Thema 2: Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
Wat is het gemiddelde bruto maandsalaris van de informatiemanagement professional? Klopt het dat vrouwen minder verdienen dan mannen? Hoe tevreden zijn professionals met hun salaris en secundaire voorwaarden?

Thema 3: Ervaring en opleiding
Hoeveel ervaring hebben professionals? Welke opleidingen hebben zij gevolgd? En klopt het informatiemanagement professionals vaak geen opleidingsbudget ontvangen van hun werkgever?

Thema 4: Algemene kenmerken
Wat zijn de kenmerken van de respondenten, denk aan: geslacht, leeftijd, plaats waar professionals werken?

Bent u benieuwd naar de antwoorden op de bovenstaande vragen? Download dan kosteloos het hele onderzoeksrapport of het artikel gepubliceerd in de Computable Career Guide 2018 onderaan deze pagina.

Wilt u een maatwerkrapport ontvangen dat speciaal gericht is op uw organisatie? Of heeft u vragen over het onderzoek?

Neem dan contact op met Febe Smid via 06-1124 1166 / 088 – 0555 0999 of f.smid@supplyvalue.nl