fbpx
  • Travailler à la valeur de l'offre

Onze Value’s

Wij bij Supply Value zijn aanpakkers en zijn niet bang te falen, integendeel zelfs. Wij zijn er van overtuigd dat falen niet bestaat, maar dat het een leermoment is binnen jouw persoonlijk leerproces. Wij zijn een open organisatie en nemen de ruimte te experimenteren en te leren. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Wij zorgen ervoor dat strategie echt werkt en dat onze klanten duurzaam resultaat realiseren door onze aanpak die uitgaat van denken doen en draagvlak.

Werken bij Supply Value betekent werken in een team van gedegen hoogopgeleide professionals die continue bezig zijn met het ontwikkelen van zichzelf, onze organisatie en onze klanten. Wat onze mensen kenmerkt, is dat zij allen beschikken over bepaalde values. Values zijn persoonlijke eigenschappen die de basis vormen voor een match met het zowel het team als met de organisatie.

Beschik jij over de juiste eigenschappen en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Bekijk hieronder een aantal praktijkvoorbeelden van onze medewerkers die een mooi beeld schetsen van onze values.

En emploi salarié

Travailler au sein de notre organisation en tant que diplômé, stagiaire, consultant ou au sein du département des services.

Stage de Master

Cliquez ici pour en savoir plus sur les possibilités d'effectuer votre stage de fin d'études chez Supply Value.

En tant que professionnel intérimaire

Je bent specialist in je vak en ontwikkelt je graag binnen ons netwerk.

Les associés

Cliquez ici si vous voulez en savoir plus sur notre programme d'associé