Supply Value geselecteerd als de beste leverancier voor inkoopdiensten (inhuur en resultaat), contract- en leveranciersmanagement Rijksoverheid

Zeist, 4 april 2022 – Supply Value is door de Rijksoverheid geselecteerd als voorkeursleverancier voor de percelen inkoopdiensten inhuur, inkoopdiensten resultaat en contract- en leveranciersmanagement. In alle drie de percelen eindigde Supply Value met 99 van de 100 punten op de eerste plek. 

Supply Value en de Rijksoverheid sluiten op basis hiervan drie raamovereenkomsten voor de genoemde percelen voor een periode van 2 jaar en 2 optie jaren. De raamovereenkomsten betreffen een vervolg op, en verdere uitbreiding van, de inkoopdienstverlening die Supply Value afgelopen 6 jaar heeft mogen leveren aan de Rijksoverheid. 

“Wij zien uit naar het voorzetten en verder uitbreiden van de samenwerking met de Rijksoverheid op het gebied van het professionaliseren van inkoop en contract- en leveranciersmanagement. Inkopen in de publieke sector is niet alleen belangrijk voor de bedrijfsvoering van de Rijksoverheid maar ook gezien de maatschappelijke impact die gemaakt kan worden door te sturen op meerwaarde voor mens, milieu en maatschappij” aldus Menno van Drunen, Algemeen Directeur Supply Value. 

Deelnemers van de raamovereenkomsten zijn: Algemene Zaken, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Buitenlandse Zaken, Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA), Defensie, Economische Zaken en Klimaat, Financiën, Infrastructuur en Waterstaat, Justitie en Veiligheid, Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Kansspelautoriteit, Tweede Kamer der Staten-Generaal, Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Politie, Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), Staatsbosbeheer, het Zorginstituut Nederland en Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). 

A propos de la valeur de l'offre 

Supply Value is specialist op het gebied van netwerkoptimalisatie. Commercieel, operationeel en digitaal. Wij leveren onafhankelijk advies, implementatiekracht en training en vertalen strategie naar concreet resultaat.  

Nous pensons que les résultats irréalisables pour un individu sont dépassés si vous travaillez ensemble. Chacune de ses forces, centrée sur un objectif commun et des coûts de transaction minimes. Nous faisons en sorte que la stratégie fonctionne. 

Supply Value is gespecialiseerd in de vakgebieden inkoop, supply chain, operations en digital en actief in Nederland en Duitsland binnen overheid, zorg, logistiek & mobiliteit, industry & hightech, FMCG & Retail en Energie & Utilities.  

Supply Value is opgericht in 2007. Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2016-2020). Supply Value is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd, onderdeel van de Financial Times 1000 en winnaar van drie FD Gazellen Awards voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Tevens is Supply Value in 2021 uitgeroepen tot beste adviesbureau voor zowel procurement als supply chain management door Consultancy.nl.