Varja Loef

Over mij

Varja Loef Supply Value

Fonction
Consultant

La formation
BBA in Hospitality Management
Msc. Business Administration – Marketing track

Hobby’s en interesses
Skiën, snowboarden, reizen en borrelen met vrienden en familie.

Pourquoi fournir de la valeur?
De combinatie van verschillende projecten, een traineeship en een jong gedreven team.

 

Op 2 september 2019 ben ik gestart als consultant bij de business unit portfolio, programma, project en verandermanagement. Het leuke aan de traineeship bij Supply Value vind ik dat je naast een groot aantal opleidingen ook de kans krijgt om te werken en je te ontwikkelen bij uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende markten. Hierdoor krijg ik een nog duidelijker beeld over mijn persoonlijke interesses.

De eerste week van mijn traineeship begon goed. Samen met de andere trainees zijn we op een traineeweek geweest waar teambonding centraal stond. Bij Supply Value hangt een open en warme sfeer en ik voelde mij meteen erg op mijn gemak. Iedereen staat open voor feedback en wil graag van elkaar leren. Iedere vrijdag komen alle consultants samen op het kantoor van Supply Value, wordt er kennis gedeeld en de ervaringen van de klussen besproken. Ook werk je mee aan de groei van Supply Value. Ik ga met nog twee andere collega´s de marketing taken oppakken. Een mooie kans om de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn master toe te passen in het bedrijf.

“Ik ga met nog twee andere collega´s de marketing taken oppakken. Een mooie kans om de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn master toe te passen in het bedrijf.”

Vanaf het eerste moment voelde ik mij ontzettend welkom. Ik kijk uit naar alle ervaringen die ik de komende tijd ga opdoen. Ook ben ik ervan overtuigd dat Supply Value mij de juiste handvaten biedt om mijzelf op zowel professioneel als persoonlijk gebied verder te ontwikkelen en dat het traineeship de perfecte start is voor een waardevolle toekomst.

Numéro de téléphone
+316 29 32 51 79

Adresse e-mail
v.loef@supplyvalue.nl

LinkedIn
Bezoek Varja’s LinkedIn profiel

Êtes-vous intéressé ou souhaitez-vous en savoir plus sur Supply Value?