Marij Compagner

À propos de moi

Fonction
Consultant

La formation

BSc Economics & Business Economics

MSc Technology and Operations Management

MSc gestion de la chaîne d'approvisionnement

les hobbies et centres d'intérêt

Fietsen, Beachvolleybal en bordspellen

Pourquoi fournir de la valeur?

De balans tussen inhoud, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling

Aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik afgestudeerd van de masters Supply Chain Management en Technology and Operations Management. Hier heb ik geleerd om data te gebruiken om operationele keuzes te maken en innovatieve oplossingen te implementeren. Na mijn afstuderen wilde ik deze kennis inzetten bij een jong en ambitieus bedrijf, waar ik mijzelf snel op professioneel vlak kan ontwikkelen. Via LinkedIn kwam ik in contact met Supply Value. Ik was direct enthousiast, en dit gevoel werd bevestigd tijdens de gesprekken met mijn collega’s.

“De belangrijkste reden dat ik gekozen heb voor Supply Value is balans tussen inhoudelijke expertise, aandacht voor persoonlijke groei en een open werksfeer.”

De belangrijkste reden dat ik gekozen heb voor Supply Value is balans tussen inhoudelijke expertise, aandacht voor persoonlijke groei en een open werksfeer. Daarnaast zag ik een match in de ambitie om samen actief bezig te zijn met de ontwikkeling van de organisatie. Het traineeship Supply Chain & Operations geeft de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen om zo in korte tijd zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak veel te leren. Ik kijk ernaar uit mijn kennis te verbreden en om aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten!

Êtes-vous intéressé ou souhaitez-vous en savoir plus sur Supply Value?