Luc Roelofsen

À propos de moi

Fonction
Junior Consultant

La formation

Master Information Studies (Data science track) en Bachelor Information Sciences afgerond.

les hobbies et centres d'intérêt

Voetballen, sport kijken en met vrienden zitten

Pourquoi fournir de la valeur?

Supply Value is een snelgroeiend en jong bedrijf. De collega’s zijn ambitieus en enthousiast wat voor extra motivatie zorgt om mij persoonlijk verder te ontwikkelet.

Per 6 maart 2023 ben ik begonnen als Junior Consultant bij Supply Value. In de business unit igital wil ik mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk. Ook wil ik constant door blijven développer op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Wat mij erg aanspreekt bij de organisatie is dat er veel ambitieuze, jong-afgestudeerden devenir aangetrokken, die tevens worden opgeleid door ervaren consultants. Naast het werken met klanten kijk ik erg uit naar de trainingen die helpen mijn skills en kennis verder aan te scherpen.

In de business unit igital wil ik mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk. Ook wil ik constant door blijven développer op zowel professioneel als persoonlijk gebied.

In februari 2023 heb ik de Master Information Studies (Data science track) afgerond. Dit nadat ik een thesis heb geschreven over de impact van industriële stankmeldingen door burgers in Pittsburgh (V.S.), op de prestaties van een deep-apprentissage model.  In mijn Bachelor (Information Sciences) heb ik geleerd een schakel te vormen tussen de business- en IT-zijdes de organisaties, door te leren over zowel organisatiestructuren als het werken met dashboards om gegevens overzichtelijk te weergeven. Dit zorgt voor een brede achtergrond. heinier ben ik er ook achter gekomen dat ik een passie heb om bedrijfsproblemen op te lossen aan de hand van data.  

Adresse e-mail
l.roelofsen@supplyvalue.nl

Numéro de téléphone
+316 29242752

LinkedIn

Bezoek het Linked-in profiel van Luc

Êtes-vous intéressé ou souhaitez-vous en savoir plus sur Supply Value?