Iris Bakker

À propos de moi

Fonction
Consultant

La formation
Bsc. Archeologie
Msc. Business Studies

les hobbies et centres d'intérêt
Ik ben gecertificeerd yoga docent en beoefen zelf ook graag yoga. Daarnaast sta ik regelmatig in de keuken om mooie gerechten te maken en om hier samen met vrienden gezellig van te genieten. Ook ben ik vaak te vinden met een zaag- of boormachine in mijn hand; ik maak namelijk meubels.

Pourquoi fournir de la valeur?
Très simple, j'étais convaincu touché au moyen de une Jeune, divers, intelligente et l'ambitionUEs équipe supervisée par experts au sein de la profession de conseiloffre. Avec ma passion je veux contribuer à la croissance de Valeur de l'offre 

Toen ik werd benaderd door Supply Value had ik direct een leuk kennismakingsgesprek met de recruiter. Het beeld dat hij van Supply Value schetste was precies het soort organisatie waar ik naar op zoek was; jonge, ambitieuze collega’s en werken in een klein team.

“Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd.”

De speerpunten van Supply Value zijn: vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun. Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd. Ik heb zin in de uitdagingen die Supply Value mij biedt!

Êtes-vous intéressé ou souhaitez-vous en savoir plus sur Supply Value?