Ilco Ruiter

À propos de moi

Fonction
Accountmanager

La formation

Gymnasium

les hobbies et centres d'intérêt

Ik hou van tennis, klimmen, spelletjes, borrelhapjes samen met kasteel bier consumeren en ik ben een gigantische dierenliefhebber. 

Pourquoi fournir de la valeur?

Ik heb gekozen pour Valeur de l'offre omdat ik une bon klik et une erg goed gevoel had na mijn sollicitaties. Ik ga blijven pour le hechte band die ik terug zie bij le collega’s et le mooie arbeidsvoorwaardes. 

Ik ben in December 2022 begonnen als Accountmanager bij Supply Value. Hiervoor heb ik ook als recruiter en accountmanager gewerkt maar merkte dat het accountmanagement beter bij mij paste. Zodoende werd ik ook benaderd door Supply Value en was de overstap snel gemaakt.  

Ik haal veel energie uit het contact met alle ZZP’ers door hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe opdracht.  .

Daarbij vind ik het een mooie uitdaging om door middel van nauw contact met werknemers en opdrachtgevers nieuwe kansen voor het bedrijf te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat door mijn focus op de kwaliteit te leggen deze kansen vervolgens ook gerealiseerd kunnen worden. Dit alles met duidelijke en transparante communicatie naar alle betrokken partijen. 

Adresse e-mail
i.ruiter@supplyvalue.nl

Numéro de téléphone
+316 57 18 48 30

LinkedIn
Bezoek het LinkedIn profiel van Ilco

Êtes-vous intéressé ou souhaitez-vous en savoir plus sur Supply Value?