Persbericht: Supply Value groeit verder en trekt Elmas Duduk aan als Directeur Overheid

Zeist, 5 mei 2023 - Supply Value versterkt haar management team, gaat pour diversiteit aan de top ém pour meer vrouwen in technische beroepen! 

Door de aanhoudende vraag naar hun diensten en hoge klantwaardering van een 8.8 gemiddeld, kon verdere uitbreiding van Supply Value niet langer uitblijven. Het adviesbureau kiest bewust voor diversiteit aan de top. Supply Value is, als gecertificeerde B-corp overtuigd dat een divers samengesteld team het grote verschil maakt. ‘Natuurlijk moet je de beste persoon op de beste plek zien te krijgen, maar aanvullende competenties en achtergronden zijn de ultieme kers op de taart. Daarnaast willen we meer vrouwen enthousiast maken voor technische beroepen en dat doe je door zelf een voorbeeld te stellen’, aldus de oprichter en CEO van Supply Value Menno van Drunen.  

Elmas Duduk brengt ruim 20 jaar overheidservaring mee naar haar nieuwe rol als Directeur Overheid, zij kent daardoor de overheidswereld als geen ander. Haar carrière is indrukwekkend, als je bedenkt dat zij op latere leeftijd de Nederlandse taal heeft geleerd. Op eigen kracht heeft zij haar doctoraal titel behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam, studeerde later bedrijfskundig management en volgde een MBA. Zij heeft o.m. bij de Gemeente Amsterdam in verschillende rollen impact gemaakt als (verander)manager en is veelgevraagd expert op het gebied van Leren en Ontwikkelen – Lerende Organisaties. Later heeft zij als hoofd Inkoop, Juridische Zaken en Besluitvorming bij de Provincie Flevoland gewerkt.  

‘Supply Value voelt voor mij als een natuurlijke stap. Het is een warme organisatie met slimme mensen waarin je jezelf maximaal kunt ontwikkelen. Dat er geen grenzen zijn aan groeimogelijkheden, sluit aan bij mijn persoonlijke levensmotto: No human is limited! Ik heb bewust gekozen voor Supply Value omdat er onafhankelijk wordt geadviseerd, ze ethiek in de volle breedte uiterst serieus nemen en oog hebben voor mens, maatschappij en milieu’.  

Elmas heeft twee managementboeken op haar naam staan. Eén over kennismanagement (Cross-mentorschap: hoe je mensen en kennis bij elkaar brengt) en één over hoe je relevant blijft als professional en organisatie in een snel veranderende wereld (De Comfort-transitie: anders werken in een complexe wereld). Eind 2023 verschijnt haar derde boek over toekomstgericht samenwerken. ‘Het is van belang om zelf je kennis up to date te houden als je in het advies vak zit, dat levert ook direct meerwaarde op bij het adviseren’, aldus Elmas Duduk. 

Gelet op mijn achtergrond waarbij ik met 10-0 achterstand ben begonnen, hoop ik anderen te inspireren om hun maximale potentieel waar te maken. Ik ben er trots op dat ik samen met een fantastisch team aan de slag kan gaan. De komende jaren gaan we flink uitbreiden en we zullen vaker van ons laten horen! 

‘Ik ben blij dat we met de komst van Elmas ons management team verder kunnen versterken. De combinatie van gedrevenheid, intelligentie en sociale skills die Elmas meebrengt geven mij het vertrouwen dat we komende jaren onze lange termijn doelen gaan realiseren of overtreffen’ aldus Menno van Drunen. 

A propos de la valeur de l'offre 

Supply Value is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van Digitalisering, Inkoop, Supplychain en ketensamenwerking dat in Noordwest Europa actief is. Supply Value is actief in de sectoren Zorg, Overheid, Logistiek & Mobiliteit, FMCG & Retail, Energie & Utilities. 

Supply Value levert onafhankelijk advies, implementatiekracht en training.  

Supply Value is opgericht in 2007. Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,6. Supply Value is B-corp, ISO 9001 en ISO27001 gecertificeerd, onderdeel van de Financial Times 1000 en winnaar van drie FD Gazellen Awards voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Tevens is Supply Value in 2021 uitgeroepen tot beste adviesbureau voor zowel procurement als supply chain management door Consultancy.nl en tot nummer 1 adviesbureau 2022 in Supply Chain Management door MT/Sprout.