Persbericht: Supply Value behaalt B Corp certificering

Zeist, 25 juli 2022 – Supply Value behaalt B Corp certificering

Duurzaam en sociaal ondernemen zit sinds onze start in 2007 in de manier waarop Supply Value zaken doet. Om te weten waar we echt staan en waar het beter kan, hebben wij afgelopen maanden het B Corp assessment doorlopen met als resultaat een score van 112 punten (een gemiddeld bedrijf haalt 51 punten). Daarmee behalen we ruimschoots onze B Corp certificering en scoren we “uitstekend” conform de normen van B Corp. 

We zijn er super trots op dat we samen met +4400 andere B Corp-bedrijven wereldwijd (waarvan een kleine 150 in Nederland) keihard werken om sociale – en klimaatproblemen op te lossen.  

Een B Corp is een ‘Benefit Corporation’ die laat zien dat je impact kunt maken én een commercieel succesvol bedrijf kunt zijn. B Corps leveren een maatschappelijke bijdrage in de categorieën bestuur, medewerkers, gemeenschap, omgeving en klant. Vanuit Supply Value geven wij hier invulling aan door: 

  • Onze projecten bij klanten waarin wij expliciet sturen op verduurzaming waar dat kan; 
  • Onze eigen bedrijfsvoering waar we kiezen voor een verantwoord alternatief waar dat kan; 
  • Het doneren van 1% van onze winst en 1% van onze tijd aan goede doelen door gratis advies, samen sporten voor goede doelen en projecten waar we onze handen uit de mouwen steken. 

​​​​​​​B Corp zijn is geen statisch gegeven, over 3 jaar worden we opnieuw gecertificeerd waarbij onze ambitie is om onze score flink te verbeteren. Het B Corp assessment helpt ons daarbij. 

A propos de la valeur de l'offre

Supply Value is specialist op het gebied van netwerkoptimalisatie: Commercieel, operationeel en digitaal. Wij leveren onafhankelijk advies, implementatiekracht, training en vertalen strategie naar concreet resultaat.  

Nous pensons que les résultats irréalisables pour un individu sont dépassés si vous travaillez ensemble. Chacune de ses forces, centrée sur un objectif commun et des coûts de transaction minimes. Nous faisons en sorte que la stratégie fonctionne. 

supply Value is gespecialiseerd in de vakgebieden procurement, supply chain, operations en digital en actief in West-Europa binnen overheid, zorg en diverse private sectoren.  

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2016-2020). Supply Value is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd, onderdeel van de Financial Times 1000 en winnaar van een FD Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijven: 2018, 2019 én 2020! Tevens zijn wij uitgeroepen tot beste adviesbureau voor zowel procurement als supply chain management door Consultancy.nl. 

Plus d'informations et de questions sur la valeur d'approvisionnement :
Pour plus d'informations, veuillez contacter Menno van Drunen via
m.drunen@supplyvalue.nl ou 06 – 24 51 62 44.