Inkooptrends 2024

Ontdek de Inkooptrends van 2024 met Supply Value! 

Supply Value kondigt met trots haar jaarlijkse inkooptrendsonderzoek voor 2024 aan, een traditie die sinds 2010 wordt voortgezet! Als inkoopprofessional is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het inkoopvakgebied. Ons jaarlijkse onderzoek biedt de mogelijkheid om precies dat te doen. We willen u inspireren, informeren en waardevolle inzichten bieden. 

Inkooptrends 2024

Wat kunt u verwachten? 

Met het onderzoek naar de inkooptrends van 2024 werpen we een licht op de meest actuele prioriteiten in het inkoopvakgebied. Benieuwd naar de toonaangevende inkooptrends voor 2024? Nieuwsgierig naar hoe uw organisatie zich verhoudt tot andere branchegenoten?  Of wilt u de toekomstvisie van uw vakgenoten in de inkoop ontdekken? 

Uw Inbreng Telt 

Uw mening is van onschatbare waarde. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze enquête. Het kost slechts 8 minuten van uw tijd, en als blijk van onze waardering krijgt u als een van de eerste kosteloos het volledige onderzoeksrapport opgestuurd. Hiermee bent u niet alleen op de hoogte van de laatste trends, maar beschikt u ook over waardevolle inzichten om uw inkoopstrategie te verbeteren.

cliquer ici om de enquête in te vullen! 

Bedankt voor uw betrokkenheid en deelname aan ons inkooptrendsonderzoek voor 2024. We kijken ernaar uit om samen met u de toekomst van inkoop te verkennen! 

The English Version:

Plus d'informations

Voor meer informatie of vragen over het inkooptrendsonderzoek kunt u contact opnemen met:
Jeroen Arentsen, Consultant bij Supply Value, via j.arentsen@supplyvalue.nl of +31 6 15 10 10 62
Laura Kreuger, Consultant bij Supply Value, via l.kreuger@supplyvalue.nl  ou +31 6 15 28 23 67