Doe mee aan het functie- en salarisonderzoek informatiemanagement 2020 van Supply Value!

In 2018 introduceerden wij ons functie- en salarisonderzoek onder informatiemanagement professionals. Dit onderzoek gaf waardevolle inzichten in de functieprofielen, arbeidsvoorwaarden en werkervaring binnen informatiemanagement. Als gevolg van Covid19 zien wij onder informatiemanagement professionals veel vragen en twijfels over hun positie in de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn werkgevers in deze onzekere tijd zich extra aan het richten op het werven en vooral behouden van nieuwe professionals. Via dit onderzoek bieden wij beide groepen inzicht in de huidige status van de arbeidsmarkt.  

Bent u benieuwd welke functietitels er allemaal zijn voor uw functie? Wilt u weten of uw salaris overeenkomt met dat van anderen binnen dezelfde functie? En bent u nieuwsgierig wat de invloed van werkervaring of opleidingsniveau is op uw functie en salaris? Doe dan hier mee met onze enquête en ontvang kosteloos het onderzoeksrapport!

Functie- en salarisonderzoek 2020 

​Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 10 minuten en de vragenlijst is beschikbaar tot en met 21 februari 2021. Na afloop van het onderzoek ontvangt u gratis het gehele onderzoeksrapport. 

Functie- en salarisonderzoek 2018 

Bent u benieuwd naar de resultaten van 2018? Bekijk deze dan ici. 

Naar de enquête

Doe mee met het onderzoek en vul de enquête in! 

Plus d'informations? 

Voor meer informatie of vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Daan Boele van Hensbroek, consultant bij Supply Value, via d.boelevanhensbroek@supplyvalue.nl.