Expert Coffee Sessions

Sparren met een expert over een onderwerp naar keuze!

Heeft u een uitdaging? Wilt u daarover sparren? Plan dan gratis een virtueel kopje koffie in met een expert van Supply Value en een onderwerp naar keuze!

Wij zijn gespecialiseerd in Performance management, Procurement, Supply Chain management, Informatiemanagement & Digital en Project & Change management.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u hulp nodig bij het opstellen en concretiseren van missie, visie en strategie? Onze performance management-experts helpen u graag strategie te vertalen naar duurzaam resultaat. Dit doen wij zo snel mogelijk tegen minimale kosten en risico. Gedragen door en samen met uw medewerkers en ketenpartners. Geen dikke rapporten maar praktisch resultaat. Wij kunnen schakelen op zowel strategisch-, tactisch- als operationeel niveau en nemen de omgeving mee in de verandering.

Wilt u hulp bij het professionaliseren van uw inkoopbeleid, organisatie en processen? Onze les achats-experts helpen u graag inkoopprocessen op te stellen en te implementeren zodat uw organisatie inzicht krijgt in de inkopen en het functioneren van de inkoopfunctie. Daarnaast helpen wij inkoop de samenwerking met de ketenpartners te verbeteren.

Heeft u hulp nodig bij het verbeteren, vernieuwen en innoveren van uw supply chain? Onze gestion de la chaîne d'approvisionnement-experts helpen u met het vormgeven van de supply chain strategie. Data gedreven optimaliseren we voor u de hele keten van inkoop of productie tot en met de klant. Inclusief alle tussenliggende schakels en de transporten tussen en binnen die schakels.

Wilt u hulp bij het inrichten en uitvoeren van project- programma- en portfoliomanagement? Onze project & change management-experts helpen u graag met het doorlopen van projecten en veranderingen. Wij leveren interim portfolio-, programma- en projectmanagers op junior, medior en senior niveau. Zij hebben ervaring met verschillende project- en verandermethodieken. Zo bent u zeker van een duurzaam en succesvol verandertraject.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van de juiste informatievoorziening en de transformatie naar digitale business modellen? Onze informatiemanagement & digital-experts helpen u graag met het oplossen van uw informatiemanagement vraagstukken. Dat kan middels een intensieve scan, het opzetten en runnen van een volledig professionaliseringsprogramma of bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een interim informatiemanagement specialist.

Onze experts

Sander van der Laan

Managing Director

Sander van der Laan heeft 10 jaar lang ruim 45 bedrijven met uitdagingen op operational excellence, verander- en projectmanagement en innovatie geholpen. Dit heeft Sander in verschillende sectoren gedaan waaronder Telecom, ICT, Automotive, Supply Chain, Post & Energie en de Overheid.

Gert van Beek

Managing Consultant Procurement

Gert heeft meer dan 30 jaar ervaring in inkoop en supply chain management opgedaan in zowel de private als publieke sector. Deze ervaring heeft Gert opgedaan bij multinationals maar daarnaast is Gert ook succesvol geweest bij kleine organisaties. Gert geniet ervan om zijn ervaringen te delen met anderen. Samenwerken, samen sterker is zijn adagium!

Geerten Peek

Senior Consultant Digital

Geerten helpt klanten graag om succesvol een (digitale) transformatie door te maken, waarbij het creëren van draagvlak voor de verandering van directieniveau tot operatie zijn volle aandacht heeft. Bij een succesvolle transformatie gaat het vooral om doen: experimenteren, snel besluiten wat werkt en wat niet en op die manier wendbaar worden als organisatie.

Ramon Abbenhuis

Ramon Abbenhuis

Managing Consultant Procurement

Ramon heeft ruim 9 jaar ervaring op gebied van inkoop-, project, en verandermanagement met als specialiteiten:
✓ Uitvoeren van (Europese) aanbestedingen: met een focus op gebied van IT: (standaard) software en hardware;
✓ droit (européen) des marchés publics et droit des contrats;
✓ Implementatie en verbeteringstrajecten van inkoop- en contractmanagement processen inclusief strategie, pakketselectie en implementatie van e-procurement systemen en e-facturatie oplossingen.

Ramon is inzetbaar als inkoper, inkoopadviseur, projectmanager en e-procurement / e-facturatie implementatieconsultant.

Renée van Poppel

Senior Consultant Project & Change

Renée heeft bij grote (semi)overheidsorganisaties diverse rollen vervuld als (strategisch en tactisch) adviseur, projectmanager en procesconsultant. Ze heeft zich hierbij gespecialiseerd in het inrichten van enterprise portfoliomanagement en als business consultant gericht op verandermanagement in IT-organisaties. Hierbij zorgt ze ervoor dat er voldoende flexibiliteit is om agile te werken maar dat de organisatie wel koersvast genoeg is om de strategie te verwezenlijken. Door stakeholders te begeleiden bij het opstellen van hun doelen, zorgt ze ervoor dat de organisatie hier samen de schouders onder zet.