Digital Consulting Platform – Performance Management

Conseils et benchmarks automatiques

Performance management is een continu proces van het identificeren, meten en het ontwikkelen van de performance van individuen en teams en het in lijn brengen van de performance met de strategische doelen van de organisatie. Het omvat een proces dat nooit stopt met het zetten van doelstellingen, het observeren van prestaties en het geven en ontvangen van voortdurende coaching en feedback. Bent u geïnteresseerd hoe uw organisatie scoort in het behalen van doelen en het uitvoeren van strategie? Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Krijg inzicht in waar u staat als organisatie, hoe u zich verhoudt tot uw directe concurrentie avec étalonnage en ontvang advies op maat waar u als organisatie in kan verbeteren.

Wat is performance management?
Performance Management vereist dat managers ervoor zorgen dat de activiteiten en outputs van medewerkers overeenstemmen met de doelstellingen van de organisatie en bovendien de organisatie helpen een concurrentievoordeel te behalen. Om inzicht in het Performance Management van bedrijven te krijgen, heeft Supply Value een geautomatiseerd adviesrapport ontwikkeld. Dit rapport kijkt naar de relatie tussen doelen, processen en de organisatie. Het rapport helpt organisaties in te zien waar de pijnpunten zitten in het behalen van doelen en uitvoeren van de strategie. Bovendien geeft het een aantal handvatten om vervolgens aan de slag te gaan. Om een strategie succesvol uit te voeren, is het van belang dat doelen, processen en organisatiestructuur van een organisatie goed op elkaar aansluiten. Door het structureren van deze aspecten binnen een organisatie wordt geborgd dat alle medewerkers bekend zijn met de overkoepelende strategie en doelstellingen, maar ook hoe hun werkzaamheden daar op aansluiten. Door bewust bezig te zijn met de link tussen doelen, processen en organisatiestructuur wordt een organisatie zo effectief en efficiënt mogelijk ingericht. 

Gestion des performances

Demander un rapport d'avis automatique

Vous souhaitez tester votre organisation, comparer vos performances avec celles de vos concurrents directs via un benchmarking et recevoir des conseils sur mesure ? Veuillez laisser vos coordonnées dans le formulaire ci-dessous.

    Vous pouvez vous désinscrire de la newsletter à tout moment.

À propos du rapport de conseil automatique

Supply Value a la vision de créer un rapport consultatif automatique et spécifique à l'entreprise dans lequel les organisations peuvent mesurer leurs performances et les comparer avec leurs concurrents directs grâce à l'analyse comparative. Ce rapport consultatif est hébergé dans la plateforme de conseil numérique.