Digital Consulting Platform – Robotic Process Automation (RPA)

Conseils et benchmarks automatiques

Bent u benieuwd of RPA iets is voor uw organisatie? Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt in de complexiteit en voordelen van RPA voor uw bedrijfsproces. Bovendien krijgt u een passend advies over de vervolgstappen die u zou kunnen prendre. Devenu curieux ? Alors remplissez notre questionnaire et recevez immédiatement notre rapport de conseils gratuit. 

Automatisation des processus robotiques (RPA)
Door middel van Robotic Process Automation (RPA) kunnen menselijke handelingen binnen software applicaties worden nagebootst zonder dat de software zelf hiervoor hoeft te worden aangepast. De medewerker wordt ondersteund doordat repetitieve taken uit handen worden genomen door een script met multifunctionele macro’s gebaseerd op regels. Er is dus sprake van een ‘software robot’ die inlogt op een systeem en de bewerking van de muis en het toetsenbord simuleert. In het algemeen is RPA daarom vooral geschikt voor processen met een hoog volume en een repeterend karakter. Denk bijvoorbeeld aan terugkerende administratieve handelingen of het overtypen van gegevens tussen twee verschillende ICT systemen. De robot kan hierbij volledig op de achtergrond of onder de controle van een medewerker acteren.

Wij zien dat RPA in steeds meer sectoren wordt toegepast vanwege de brede toepasbaarheid en laagdrempeligheid van de technologie. Daarentegen zien wij ook dat organisaties het lastig vinden om in te schatten of een bedrijfsproces geschikt is voor toepassing van RPA. Om die reden hebben wij deze vragenlijst ontwikkeld, waarbij wij in zestien vragen de complexiteit en de voordelen van het automatiseren van uw bedrijfsproces beoordelen. De scores worden verwerkt tot een adviesrapport gericht op uw gekozen proces. In het adviesrapport leest u het resultaat van uw antwoorden op de vragen met daarbij een passend advies van onze kant. Wij hopen u hiermee richting te geven om het juiste besluit te nemen over de implementatie van RPA. 

Demander un rapport d'avis automatique

Vous souhaitez tester votre organisation, comparer vos performances avec celles de vos concurrents directs via un benchmarking et recevoir des conseils sur mesure ? Veuillez laisser vos coordonnées dans le formulaire ci-dessous.

    Vous pouvez vous désinscrire de la newsletter à tout moment.

À propos du rapport de conseil automatique

Supply Value a la vision de créer un rapport consultatif automatique et spécifique à l'entreprise dans lequel les organisations peuvent mesurer leurs performances et les comparer avec leurs concurrents directs grâce à l'analyse comparative. Ce rapport consultatif est hébergé dans la plateforme de conseil numérique.