Our Values

Wij bij Supply Value zijn aanpakkers en zijn niet bang te falen, integendeel zelfs. Wij zijn ervan overtuigd dat falen niet bestaat, maar dat het een leermoment is binnen jouw persoonlijk leerproces. Daarom nemen wij in onze open organisatie de ruimte om te experimenteren en te leren. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Werken bij Supply Value betekent werken in een team van gedegen hoogopgeleide professionals die continu bezig zijn met het ontwikkelen van zichzelf, onze organisatie en onze klanten. Wij zijn dan ook trots op onze medewerkerstevredenheid met een 8,1 (2020-2021).

Wij zorgen ervoor dat strategie echt werkt en dat onze klanten duurzaam resultaat realiseren door onze aanpak die uitgaat van drive, denken, doen en draagvlak. Wat onze mensen kenmerkt, is dat zij allen beschikken over bepaalde values. Values zijn persoonlijke eigenschappen die de basis vormen voor een match met het zowel het team als met de organisatie.

Do you have the right qualities and do you want to become part of a close team? Then we challenge you to apply! Take a look at a number of practical examples of our employees below, which will give you a good idea of our values.

In employment

Working at Supply Value in the core of our organization as a graduate, trainee, consultant or within the services department.

As an interim professional

You are a specialist in your field and enjoy developing within our network.

werken bij supply value