Wilma de Bruijne

About me

Wilma de Bruijne

Position

Consultancy traineeship

Education

  • BSc International Business and Management Studies (Hanzehogeschool Groningen)
  • MSc Health in Business Administration (Rijksuniversiteit Groningen)

Hobbies and interests

Muziek, fitness, wandelen, lezen, sociale activiteiten met vrienden, reizen

Why Supply Value?

De begeleiding en trainingen die bij het traineeship horen bieden mij de mogelijkheid om nog meer te groeien op persoonlijk en professioneel gebied, en is iets wat mij erg aanspreekt. Ik zie er naar uit om veel te leren samen met mijn collega’s.

Ik ben in augustus 2023 begonnen aan de Consultancy traineeship bij Supply Value. Ik vind het belangrijk dat ik in mijn werk uitgedaagd kan worden en hierdoor persoonlijke groei kan maken. Ik ben erg gedreven om een zo goed mogelijk en best passend resultaat te bereiken voor de klant. Verder zet ik mij in voor de gezondheidszorg aangezien dit een hoeksteen is voor de maatschappij, en er zijn nog veel mogelijkheden om de zorginstellingen en zorgverleners een omgeving te bieden waarin zij de best passende zorg kunnen bieden aan hun patiënten en cliënten.

”De begeleiding en trainingen die bij het traineeship horen bieden mij de mogelijkheid om nog meer te groeien op persoonlijk en professioneel gebied, en is iets wat mij erg aanspreekt.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool, een gezonde levensstijl is iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind. Daarom ben ik ook altijd van de partij wanneer er een leuke sportieve activiteit ondernomen wordt. Muziek is ook een passie waar ik mij graag mee bezig houdt, er zijn allerlei muzieksoorten waar ik graag naar luister. Als de mogelijkheid er is ben ik graag op reis, ik heb gedurende mijn studie al meerdere keren in het buitenland mogen wonen en werken, zo heb ik in Montreal, Canada gestudeerd en stage mogen lopen in Kuala Lumpur, Maleisië. Mijn wens is om alle continenten te mogen bezoeken en te bewonderen.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?