Vincent Abbenhuis

Over mij

Vincent Abbenhuis Supply Value

Position
Consultant

Education
Fasttrack middelbare hotelschool, Bachelor bedrijfskunde

Hobby’s en interesses
Koken, zowel het bereiden van culinaire hoofstandjes als het eten ervan. Tevens verfijnd wijnliefhebber en voetbalfan.

Why Supply Value?
Ik zou in eerste instantie een maand komen werken, totdat er een nieuwe recruiter aangenomen was. Dat ik hier nog steeds werkzaam ben, zegt natuurlijk genoeg.

Momenteel werk ik een kleine drie jaar voor Supply Value, waar ik voornamelijk verschillende recruitment functies heb bekleed. Ik startte als staffing recruiter waar ik verantwoordelijk was voor het plaatsen van zelfstandig professionals en consultants op opdrachten. Vervolgens heb ik mij bezig gehouden met het maken een professionaliseringsslag van de recruitmentafdeling. Hierna ben als corporate en campus recruiter aan de slag gegaan en heb ik het bedrijf aanzienlijk zien groeien in personeelsomvang. In mijn laatste rol op gebied van recruitment heb ik de stap gemaakt richting het aansturen van de recruiters bij Supply Value.

“Mooi om te zien dat er binnen Supply Value zo veel kansen liggen voor elk individu”

Sinds begin juni heb ik de overstap gemaakt naar procurement, waar ik aan de slag ga als consultant. Ik vind het mooi om te zien dat er zo veel kansen gecreëerd kunnen worden binnen Supply Value en ik verwacht hier daarom de komende jaren nog met veel plezier te werken.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?