Sven van Dijk

About me

Position
Marketeer

Education

Commerciële Economie, Hogeschool Utrecht

Hobbies and interests

Naast mijn studie doe ik veel aan sport (tennis, padel en fitness). Verder breng ik graag tijd door met vrienden en hou ik van lezen en muziek.

Why Supply Value?

Het werken in een jong gedreven team met professionals sprak mij erg aan. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik in een snelgroeiende organisatie met ambitieuze doelstellingen mij zowel op persoonlijk als op professioneel vlak verder zal ontwikkelen.

In februari 2022 ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Supply Value. Tijdens mijn studie Commerciële Economie heb ik kennis gemaakt met verschillende facetten rondom (online) marketing. Ik kijk er naar uit om deze theoretische kennis in de praktijk toe te kunnen passen en hierbij mijn steentje bij te kunnen dragen aan de groei van het bedrijf.

“Een snelgroeiende organisatie met ambitieuze plannen in combinatie met gezelligheid op de werkvloer klinkt voor mij als een ideale afstudeerplek.”

Supply Value biedt mij de kans om meer ervaring en kennis op te doen op het gebied van (online) marketing. In deze rol krijg ik dan ook veel ruimte en verantwoordelijkheid, waardoor ik tot veel nieuwe inzichten kan komen en mij verder kan ontwikkelen tot een professional. Een snelgroeiende organisatie met ambitieuze plannen in combinatie met gezelligheid op de werkvloer klinkt voor mij als een ideale afstudeerplek.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?