Roy Wassen

About me

Position
Consultant

Education

Business- en Data-analyse

Hobbies and interests

Volleybal, tennis, lezen, filippines

Why Supply Value?

Dynamische omgeving en ontwikkelingsmogelijkheden in verschillende industries

Na jarenlang in verschillende rollen in de (top)sport actief geweest zijn was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de sport ben ik onder andere betrokken geweest bij de ontwikkeling van meerdere projecten zoals een online kennisplatform, de ontwikkeling van applicaties voor trainingsoefenstof en een spelervolgsysteem. Met deze interesse in digitalisering wilde ik graag meer gaan doen.

Via de werkgeversmarkt van het omscholingstraject Make IT Work ben ik in contact gekomen met Supply Value. Doordat Supply Value in veel verschillende Industries actief is, leek mij dit een mooie organisatie om hier mijn nieuwe carrière te starten. De kennismakingsgesprekken die ik met de verschillende collega’s heb gehad versterkten dit positieve gevoel waarbij ik ook veel betrokkenheid ervaarde. Vanaf de eerste werkdag ervaar ik de dynamiek en de gedrevenheid van mijn collega’s om continue te verbeteren, te ontwikkelen en elkaar te helpen. Deze drive en ambitie past ook bij hoe ik dat in de sport meerdere keren ervaren heb.

“Ik vind het mooi dat Supply Value zij-instromers zoals ik de mogelijkheid bied om mijn kennis en ervaring in een nieuwe context in te zetten en mij hierin te blijven ontwikkelen.

Vanuit mijn achtergrond ben ik goed in staat om als echte teamplayer goed te functioneren in diverse teams en vind ik het een uitdaging om te zorgen dat mensen met verschillende rollen en belangen gezamenlijk een resultaat kunnen realiseren. Tijdens mijn opleiding als business- en data analist heb ik ervaring opgedaan met Business Process Management, Informatieanalyse, Data Modeling, Datawarehousing en Business Intelligence. Mijn ervaringen vanuit de (top)sport wil ik nu inzetten en combineren met mijn kennis over business- en data-analyse om organisaties die bezig zijn met digitalisering en optimaal gebruik willen maken van hun informatie te ondersteunen.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?