Marlon Mendonça Dias

About me

Position
Consultant

Education

Informatie en communicatie (VU)

International Business (HES Amsterdam)

Hobbies and interests

Speleoloog, (grot)duiker, lezen

Why Supply Value?

Supply Value is een jonge organisatie die bruist van de energie en die zich kenmerkt door vindingrijkheid en ambitie. Een mooie omgeving om een nieuwe uitdaging aan te gaan!

Na ruim 15 jaar als markt- en beleidsonderzoeker en projectleider te hebben gewerkt heb ik mijn onderzoekservaring uitgebreid met een ICT-opleiding tot business- en data analist aan de Hogeschool van Amsterdam. Toen ik de mogelijkheid kreeg om als Consultant Digital aan de slag te gaan bij Supply Value was dat voor mij dan ook een ideale mogelijkheid om mijn bestaande ervaring en nieuw opgedane kennis te combineren op opdrachten en projecten op het gebied van business- en data-analytics. Dit bij een jonge organisatie die bruist van de energie en die zich kenmerkt door vindingrijkheid en ambitie. Een mooie omgeving om een nieuwe uitdaging aan te gaan!

Supply Value is een jonge organisatie die bruist van de energie en die zich kenmerkt door vindingrijkheid en ambitie.

Bij data en business-intelligence vraagstukken waar organisaties mee worstelen neemt ik vanuit mijn onderzoeksachtergrond de vaardigheid mee om de vraag achter de vraag bovenwater te krijgen: de kern van het probleem. Op deze manier zoek ik naar  duurzame oplossingen waarmee organisaties daadwerkelijk  verder kunnen.

In mijn vrije tijd ben ik een actieve speleoloog en (grot)duiker. In mijn vakanties ben ik doorgaans dan ook te vinden in grotten die ik zowel onder- als bovenwater in kaart breng. Ook lees ik daarnaast graag een boek. Eén van mijn favorieten is ‘Honderd jaar eenzaamheid’ van Gabriel García Márquez.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?