Maartje Stapel

Over mij

Position
Consultant

Education
Strategic Management

Hobby’s en interesses
Reizen, spelletjes, sport

Why Supply Value?
Ambitieus, ondernemend, vrijheid, leuke collega’s

Begin 2018 ben ik gestart als Consultant bij Supply Value. Ik had toen al twee jaar werkervaring, maar was op zoek naar meer diepgang, een leuk team en veel uitdaging. Bij Supply Value vond ik wat ik zocht. De opdrachten die ik tot nu toe heb gedaan sluiten goed aan op mijn opleiding en interesse. Ik heb verschillende organisaties leren kennen zoals het GVB en de Gemeente Zwolle. Niet alleen door opdrachten bij de klant, maar ook door de verantwoordelijkheden die ik bij Supply Value intern krijg heb ik ontzettend veel geleerd. Dit is ook één van de dingen die ik zo leuk vind aan Supply Value. Op vrijdag komen we allemaal terug op kantoor en bouwen we aan Supply Value. Deze combinatie vind ik echt ontzettend leuk, hierdoor ontwikkel je je heel breed, ook op ondernemend niveau. Je wordt voor veel dingen “in het diepe gegooid” dat is soms wel spannend, maar onder het motto: laten we het gewoon maar doen en kijken wat er fout gaat, leer ik toch echt het best.

“Op vrijdag komen we allemaal terug op kantoor en bouwen we aan Supply Value. Deze combinatie vind ik echt ontzettend leuk, hierdoor ontwikkel je je heel breed, ook op ondernemend niveau.”

Naast Supply Value houd ik erg veel van reizen. Ik maak dan ook graag gebruik van de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen. Wanneer er spelelementen bij komen kijken word ik bloedfanatiek, winnen is absoluut belangrijker dan meedoen. Ook staat er minstens twee keer per week sport op de agenda, met name wielrennen, pilates en spinning.  Tot slot ga ik heel graag op wintersport, de ideale combinatie van sport en vakantie. Afgelopen jaar zijn we ook met Supply Value gaan skieën, 4 intense maar mega leuke dagen.

Uitgevoerde opdrachten

Voor een openbaar vervoerder heb ik geholpen met het inrichten van een samenwerkingsverband met een grote Gemeente. Hierin had ik een ondersteunende rol waarin ik het management structuur gaf, workshops faciliteerde en besluitvorming voorbereidde. Daarnaast droeg ik ook bij aan het verbeteren van de orgranisatiebrede ketensamenwerking wat betekent dat we in een team verbeteringen doorvoerden om rituitval van metro en tram tegen te gaan. Je merkt dat je door structuur en helderheid aan te brengen al heel veel kan bereiken in complexe omgevingen. Ik vond deze periode onwijs gaaf en heb ontzettend veel geleerd.

Bij een gemeente werkte ik voor het regionaal Werkbedrijf waar 14 gemeenten een samenwerking hadden om een inclusieve arbeidsmarkt te realiseren. Binnen het team heb ik geholpen met het opstellen van doelstellingen en daaraan gekoppeld een actieplan en vergaderritme om tot resultaat te komen. Daarnaast heb ik ook workshops en trainingen mogen geven om de teamleden op hetzelfde pad te krijgen, ontzettend leuk om te doen.

Referenties Maartje

Mijn expertise

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?