Luc Roelofsen

About me

Position
Junior Consultant

Education

Master Information Studies (Data science track) en Bachelor Information Sciences afgerond.

Hobbies and interests

Voetballen, sport kijken en met vrienden zitten

Why Supply Value?

Supply Value is een snelgroeiend en jong bedrijf. De collega’s zijn ambitieus en enthousiast wat voor extra motivatie zorgt om mij persoonlijk verder te ontwikkeland.

Per 6 maart 2023 ben ik begonnen als Junior Consultant bij Supply Value. In de business unit digital wil ik mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk. Ook wil ik constant door blijven develop op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Wat mij erg aanspreekt bij de organisatie is dat er veel ambitieuze, jong-afgestudeerden turn into aangetrokken, die tevens worden opgeleid door ervaren consultants. Naast het werken met klanten kijk ik erg uit naar de trainingen die helpen mijn skills en kennis verder aan te scherpen.

In de business unit digital wil ik mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk. Ook wil ik constant door blijven develop op zowel professioneel als persoonlijk gebied.

In februari 2023 heb ik de Master Information Studies (Data science track) afgerond. Dit nadat ik een thesis heb geschreven over de impact van industriële stankmeldingen door burgers in Pittsburgh (V.S.), op de prestaties van een deep-learning model.  In mijn Bachelor (Information Sciences) heb ik geleerd een schakel te vormen tussen de business- en IT-zijdes from organisaties, door te leren over zowel organisatiestructuren als het werken met dashboards om gegevens overzichtelijk te weergeven. Dit zorgt voor een brede achtergrond. huhier ben ik er ook achter gekomen dat ik een passie heb om bedrijfsproblemen op te lossen aan de hand van data.  

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?