Laura Kreuger

About me

Position
Consultant

Education
BSc International Business Administration, MSc Global Business & Sustainability

Hobbies and interests
Reizen, waterpoloën, borrelen en lezen

Why Supply Value?
Supply Value bestaat uit een jong en ambitieus team dat streeft om uitdagende doelen te behalen. Daarnaast is er veel focus op duurzaamheid waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

Sinds september 2021 werk ik als Junior Procurement Consultant bij Supply Value. Na mijn master Global Business & Sustainability was ik op zoek naar een ambitieus en leuk bedrijf om mezelf verder te kunnen ontwikkelen en nieuwe ervaring en kennis op te doen. Daarnaast was ik ook op zoek naar een bedrijf waar ik mijn passie voor duurzaamheid kwijt kan. Bij Supply Value zag ik hiervoor de mogelijkheden en daarnaast sprak de open en persoonlijke bedrijfscultuur mij heel erg aan.

“Naast dat ik op dit project heel veel kan leren en ervaring kan opdoen krijg ik ook nog de mogelijkheid om serieus impact te maken.”

Het leuke bij Supply Value vind ik dat er veel ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen maar er ook altijd mensen klaarstaan om te helpen als ik vragen heb. De diversiteit in opdrachten houdt mij enthousiast en biedt mij veel mogelijkheden om kennis op te doen van verschillende sectoren. Naast het werken voor de klant zijn er ook genoeg mogelijkheden om bij te dragen aan het optimaliseren van processen en de groei van Supply Value zelf wat ik een leuke afwisseling vind naast het werken voor de klant.

Inmiddels heb ik al heel wat kennis op kunnen doen en een mooie bijdrage kunnen leveren als projectsecretaris bij Dienst Testen. Naast dat ik op dit project heel veel kan leren en ervaring kan opdoen krijg ik ook nog de mogelijkheid om serieus impact te maken.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?