Koen Gaal

About me

Position
Recruiter

Education

Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam (Marketing & Sales).

Hobbies and interests

Na werk ben ik te vinden in de sportschool, daarnaast ben ik ook vaak te vinden op de Padel baan en kijk ik naar verschillende sporten in het weekend. Naast sporten hou ik van reizen en ben ik druk bezig met mijn eigen bedrijfje.

Why Supply Value?

De combinatie van veel vrijheid met daarbij veel verantwoordelijkheid is voor mij de reden om voor Supply Value te kiezen.

Sinds maart 2023 ben ik werkzaam als recruiter bij Supply Value. Hiervoor heb ik verschillende marketing- en sales gerelateerde opdrachten gehad bij grote Nederlandse ondernemingen en werk ik daarnaast in de avonduren aan mijn eigen bedrijf. In April verhuis ik naar het zonnige Spanje, wat betekend dat ik Supply Value volledig digitaal zal ondersteunen.

”Ik haal energie uit het plaatsen van nieuwe werknemers op een mooie opdracht en wanneer ik Supply Value kan helpen met het behalen van doelstellingen.”

De reden dat ik voor Supply Value heb gekozen zijn hoofdzakelijk de kernwaarden van Supply die mij aanspreken; vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun. Gezien mijn situatie is vrijheid en flexibiliteit voor mij erg belangrijk, het team van Supply Value is een jong dynamisch team waar fun centraal staat en daarnaast krijgt iedereen zijn verantwoordelijkheden binnen het bedrijf.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?