Josien Bastiaansen

About me

Position
Consultant

Education

Bachelor International Tourism Management (Breda University for Applied Sciences) & Master in Management (Nyenrode)

Hobbies and interests

Voetballen, spelletjes met vrienden/familie, dessert liefhebber, reizen

Why Supply Value?

Gedreven groep mensen die impact wilt maken, fijne werksfeer en groeimogelijkheden

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam als consultant bij Supply Value. Na het afronden van mijn Master wilde ik graag mijn nieuwe start in het werkveld ergens maken waar ik veel kan leren, kan investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn steentje kan bijdragen aan een mooi bedrijf dat geeft om zijn personeel en impact wilt maken. Supply Value en hun traineeship sloot perfect aan bij mijn wensen, en geeft mij de kans om verder te verdiepen in Supply Chain & Operations. Het fijne contact met de collega’s gaf vanaf het begin het gevoel van een warme organisatie met ambitieuze professionals die elkaar helpen om verder te groeien. Een enthousiast team waar ik blij ben deel van uit te mogen maken.

“Het fijne contact met de collega’s gaf vanaf het begin het gevoel van een warme organisatie met ambitieuze professionals die elkaar helpen om verder te groeien.”

De zoektocht naar continue verbetering in hoe mensen en organisaties te werk gaan is voor mij een drijfveer, ik haal energie uit het behalen van resultaten hierin en de samenwerking met anderen om dit voor elkaar te krijgen.

Na het behalen van mijn Bachelor diploma, ben ik een aantal jaar in de toerismesector werkzaam geweest in functies met betrekking tot klantenservice, vlucht- en voorraadbeheer, pricing en demand planning. Door deze achtergrond weet ik hoe belangrijk het is om de klant centraal te stellen en heb ik geleerd om analytisch en strategisch te werk te gaan.

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?