Iris Bakker

About me

Position
Consultant

Education
Bsc. Archeologie
Msc. Business Studies

Hobbies and interests
Ik ben gecertificeerd yoga docent en beoefen zelf ook graag yoga. Daarnaast sta ik regelmatig in de keuken om mooie gerechten te maken en om hier samen met vrienden gezellig van te genieten. Ook ben ik vaak te vinden met een zaag- of boormachine in mijn hand; ik maak namelijk meubels.

Why Supply Value?
Very simple, I was convinced touched by means of An young, various, intelligent and ambitioneus team supervised by experts within the consultancy professionbid. With my passion I want contribute to the growth of Supply Value 

Toen ik werd benaderd door Supply Value had ik direct een leuk kennismakingsgesprek met de recruiter. Het beeld dat hij van Supply Value schetste was precies het soort organisatie waar ik naar op zoek was; jonge, ambitieuze collega’s en werken in een klein team.

“Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd.”

De speerpunten van Supply Value zijn: vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun. Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd. Ik heb zin in de uitdagingen die Supply Value mij biedt!

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?