Elise Potters

About me

Position
Afstudeerstagiaire

Education

BSc Industrial Engineering and Management

MSc Industrial Engineering and Management, Universiteit Twente

Hobbies and interests

Volleybal, muziek, lezen en spelletjes

Why Supply Value?

Door de informele cultuur kan je veel van elkaar leren, en zo kan ook iedereen zijn steentje bijdragen.

Per 1 september ben ik begonnen als afstudeerster bij de Health industry. Ik vind het erg leuk om met bedrijfsprocessen en logistieke puzzels bezig te zijn en hoop dit ook volop te kunnen doen in mijn afstudeeronderzoek. Ik kan bij Supply Value kijken wat het consultancy vak inhoudt, terwijl ik ook mijn master afrond. Zo kan ik op een goede manier mijn theoretische kennis in praktijk brengen, en mij op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen.

“Bij Supply Value krijg ik de kans om tijdens mijn afstuderen van meerdere vakgebieden wat te leren, en ik heb zin in deze leuke uitdaging!”

De leukste onderwerpen binnen mijn vakgebied vind ik supply chain en de zorg. Supply chain omdat hier vaak ingewikkelde vraagstukken liggen waarbij het nodig is dat alle partijen goede afspraken maken en goed communiceren. De zorg vind ik heel interessant omdat hier nog zo veel te winnen valt, en de impact die logistieke oplossingen hier maken is vaak groot. Bij Supply Value krijg ik de kans om tijdens mijn afstuderen van meerdere vakgebieden wat te leren, en ik heb zin in deze leuke uitdaging!

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?