Eline Spee

Over mij

Position
Consultant

Education
Business Innovation (HBO), Premaster Bedrijfskunde en Master Strategic Management

Hobby’s en interesses
Danslessen volgen, wandelen en borrelen met vrienden en familie

Why Supply Value?
De jonge organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staat. Plus het ambitieuze team, waar met plezier wordt gewerkt.

In september 2018 ben ik gestart als consultant aan het Digital traineeship van Supply Value. Inmiddels heb ik al vele uitdagingen aan mogen gaan. Zo houd ik mij bij Supply Value bezig met marketing, denk hierbij aan het begeleiden van marketing sprints als scrummaster, het opmaken en versturen van de nieuwsbrief en het continu verbeteren van onze website. Daarnaast denk en werk ik mee aan de doelstellingen van mijn business unit ‘Digital’, bijvoorbeeld door het vastleggen en borgen van kennis of het schrijven van een inzicht. Ook krijg je tijd en ruimte voor trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Zo houden wij maandelijks met een groep trainees intervisie en heb ik de Prince2 en Lean Six Sigma Blackbelt training mogen volgen.

“Je krijgt veel tijd voor persoonlijke ontwikkeling.”

Na twee maanden bij Supply Value in dienst te zijn kreeg ik mijn eerste opdracht bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant in Tilburg. Hier ben ik voor vier dagen in de week projectmedewerker bij uiteenlopende projecten van energie en klimaat tot asbestdaken. Binnen deze projecten ondersteun ik bij de projectadministratie of sluit ik aan als projectlid. Daarnaast ben ik secretaris van het portfolio-overleg en voorzitter van het projectleidersoverleg. Eind december heb ik mijn opdracht bij de Omgevingsdienst afgerond en ben ik op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Kortom, ik heb het erg naar mijn zin bij Supply Value. Ik word vooral uitgedaagd om continu te verbeteren, waardoor ik in korte tijd enorm veel kan leren en groeien.

Uitgevoerde opdrachten

 

Mijn eerste opdracht mag ik uitvoeren bij een omgevingsdienst. De omgevingsdienst zorgt voor een veilige en schone leefomgeving. Als projectmedewerker ondersteun en ontzorg ik de projectleiders bij diverse projecten, zoals risicorelevante bedrijven, klimaatrisico’s en mobiel breken. Dit houdt in dat ik acties najaag, (financiële) overzichten verzorg en meedenk over de projectaanpak. Een leuke en veelzijdige rol waarbij ik met veel personen in de organisatie in aanraking kom.

Referenties Eline

Mijn expertise

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?