Charlotte Vervoort

About me

Position
Stagiaire Marketing

Education

Bedrijfskunde, Hogeschool Utrecht

Hobbies and interests

Koken, lezen, zwemmen, gezellige dingen doen met vriendinnen

Why Supply Value?

Ik vind Supply Value een leuk bedrijf om stage bij te lopen vanwege het feit dat het een combinatie is van verschillende interesses binnen mijn studie. Ik kan veel ervaring op doen op het gebied van Marketing, terwijl ik ook kan leren wat de consultants precies doen tijdens de klussen.

In februari 2023 ben ik begonnen bij Supply Value als Stagiaire Marketing. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde maak ik kennis met verschillende aspecten in deze sector. Zo kom ik in aanraking met Marketing en Supply-chain management, maar ook HR, Procesmanagement en Informatiemanagement. Marketing en Supply-chain Management vind ik het meest interessant.

“Ik vind Supply Value een leuk bedrijf om stage bij te lopen, vanwege het feit dat het een perfecte combinatie is van verschillende interesses binnen mijn studie.

De eerste week werd ik ontvangen met een taart en veel blije gezichten. Er is gelijk een fijne sfeer om in binnen te komen en de collega’s staan altijd open voor vragen. Hierdoor voel ik elke dag zin om naar stage te komen!

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?