Bas Rosier

About me

Position
Project Management Officer

Education
BSc Geschiedenis
BSc Economics and Business Economics

Hobbies and interests
Sleutelen, reizen, kamperen en sporten.

Why Supply Value?
supply Value geeft mij de mogelijkheid om meer te leren over consultancy. Ook word je meteen veel eigen verantwoordelijkheid toevertrouwd. 

Eind november 2021 ben ik bij Supply Value begonnen als project management ondersteuner (PMO). Ik had toen net mijn bachelor Geschiedenis afgerond en was op zoek naar een uitdagende baan in de consultancy. Bij Supply Value doe ik onderzoek naar softwaresystemen die in verschillende onderdelen van de supply chain worden toegepast. Marktonderzoek is een belangrijk onderdeel voor dit onderzoek. Naast onderzoeken kan ik bij Supply Value veel ervaring opdoen en een hele boel leren. 

“Na al deze theoretische studies is het erg verfrissend om in de praktijk aan de slag te gaan. Supply Value is hiervoor perfect, het heeft een jong ambitieus team Which erg behulpzaam is waardoor er nog veel te leren valt.”

Ik ben begonnen met de studie Geschiedenis aan de universiteit van Utrecht. Hier ben ik me gaan specialiseren in thconomische geschiedenis en economische filosofie. In mijn tweede jaar heb ik besloten om also Economics and Business Economics te gaan studeren in Utrecht. Na al deze theoretische studies is het erg verfrissend om in de praktijk aan de slag te gaan. Supply Value is hiervoor perfect, het heeft een jong ambitieus team Which erg behulpzaam is waardoor er nog veel te leren valt.  

Are you interested or do you want to know more about Supply Value?