Digital Consulting Platform (BÈTA)

Automatisch advies en benchmarking

Supply Value heeft de visie om een automatisch, bedrijfsspecifiek adviesrapport te maken waarbij organisaties hun prestaties kunnen meten en kunnen vergelijken met hun directe concurrentie door middel van benchmarking. Dit adviesrapport wordt ondergebracht in het Digital Consulting Platform. Met deze bètaversie kunt u nu al een automatisch adviesrapport op maat ontvangen en bijdragen aan de ontwikkeling van dit platform.

Dit platform biedt de organisatie vier voordelen:

Goedkoper

Lagere kosten om je organisatie te laten adviseren

Sneller

Directe inzetbaarheid van het advies

Beter

Gebruik van bewezen frameworks met benchmarking mogelijkheden en best practices

Toegankelijker

Direct toegankelijk via online kanalen

Automatisch adviesrapport

Automatisch adviesrapport (bètaversie)

Contract management, performance management en vergader volwassenheid

Het Digital Consulting Platform betreft een bètaversie, wat betekent dat deze software nog in ontwikkeling is, maar wel al functioneel is. Deze bètaversie staat open voor elke gebruiker en de feedback van deze gebruikers helpt in de verdere ontwikkeling van het platform. Daarom worden gebruikers gevraagd om een aanvullende vragenlijst voor feedback in te vullen.

Het platform omvat vijf verschillende quick scans die een organisatie inzicht kunnen bieden in hun huidige prestaties. Elke scan biedt, naast inzicht in de huidige staat van hun organisatie, een automatisch adviesrapport op basis van de door hen ingevulde gegevens. Tot slot kunnen organisaties zich direct vergelijken met andere organisaties op basis van benchmark data.

Contract management

Supply Value onderzoekt jaarlijks de belangrijkste trends binnen het inkoopvakgebied. Trends die inkoopprofessionals kunnen helpen bij het stellen van prioriteiten. Contract management staat steevast in de top-5 van het jaarlijkse onderzoek naar inkooptrends. Succesvol contract management kan worden beschouwd als een van de kritische succesfactoren binnen organisaties voor het realiseren van haar doelstellingen. Bent u geïnteresseerd in waar uw organisatie staat in de volwassenheid van haar contract management? Beschikt u over de juiste contract management skills om dit binnen uw inkoopproces in te bedden? Laat u gegevens achter. Krijg inzicht in uw contract management, kijk hoe u zich verhoudt tot uw directe concurrentie met benchmarking en ontvang advies op maat.

Contract management
Performance Management

Performance management

Performance management is een continu proces van het identificeren, meten en het ontwikkelen van de performance van individuen en teams en het in lijn brengen van de performance met de strategische doelen van de organisatie. Het omvat een proces dat nooit stopt met het zetten van doelstellingen, het observeren van prestaties en het geven en ontvangen van voortdurende coaching en feedback. Bent u geïnteresseerd hoe uw organisatie scoort in het behalen van doelen en het uitvoeren van strategie? Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Krijg inzicht in waar u staat als organisatie, hoe u zich verhoudt tot uw directe concurrentie met benchmarking en ontvang advies op maat waar u als organisatie in kan verbeteren.

Effective meeting

Iedereen kent het: u zit in een eindeloos overleg en u vraagt zich sterk af hoeveel het eigenlijk kost om jullie allemaal in een kamertje te zetten, zonder dat er echt concrete resultaten of positieve energie uit voortkomen. Mensen ergeren zich aan elkaar en steken veel tijd in de communicatie, terwijl dat uiteindelijk onvoldoende resultaat oplevert. Tijdens de vergadering ontstaan veel discussies, terwijl die voor het onderwerp niet relevant zijn.  Bent u geïnteresseerd hoe uw organisatie scoort in uw vergader volwassenheid? Laat u gegevens achter in onderstaand formulier. Krijg inzicht in waar u staat als organisatie, hoe u zich verhoudt tot uw directe concurrentie met benchmarking en ontvang advies op maat waar u als organisatie op het gebied van vergaderen in kan verbeteren.

Vergader volwassenheid

MSU Inkoopvolwassenheidsmodel

Bent u benieuwd hoe professioneel uw inkooporganisatie is? Wilt u weten welke concrete stappen u kan ondernemen om uw inkoopactiviteiten te verbeteren? Dan is onze inkoopvolwassenheid quick scan, gebaseerd op het wereldwijd meest toegepaste MSU inkoopmodel, iets voor uw organisatie.

Robotic Process Automation (RPA)

Bent u benieuwd of RPA iets is voor uw organisatie? Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt in de complexiteit en voordelen van RPA voor uw bedrijfsproces. Bovendien krijgt u een passend advies over de vervolgstappen die u zou kunnen nemen. Nieuwsgierig geworden? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang direct ons gratis adviesrapport. 

Chain collaboration

Bent u benieuwd hoe hoog u scoort op ketensamenwerking? Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt in de complexiteit en voordelen van de ketensamenwerking binnen uw organisatie Wilt u weten welke concrete stappen u kan ondernemen om uw ketensamenwerking verbeteren? Nieuwsgierig geworden? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang direct ons gratis adviesrapport