E-Procurement onderzoek

In 2016 heeft Supply Value een E-procurement systemen onderzoek uitgevoerd op de Nederlandse markt. Nu willen we dit onderzoek updaten om te kunnen voorzien van de meest recente en accurate data. 

We vragen leveranciers van E-procurement systemen om deel te nemen aan ons onderzoek door een enquête in te vullen. In deze enquête vragen wij naar informatie over de huidige staat van de software, de trends die verwacht worden in E-procurement, verwachting van functionaliteiten die toegevoegd gaan worden en algemene informatie.  Als resultaat worden de leveranciers opgenomen in ons E-procurement market report dat gratis beschikbaar wordt gesteld.  

In het vorige onderzoek hebben de volgende leveranciers deelgenomen: SAP Ariba, Coupa, CTM, Esize, eSourcing to eProcurement tool, IVALUA, Keelvar, Negometrix, Pactum, Per Angusta, Proactis P2P & S2C, Proactive Purchase 2 Pay, ProcurementLand, Promena e-Sourcing, SMART BY GEP, Spidre Purchasing Intelligence, Swift Purchase, Tblox, Tradogram, VendorLink, Vroozi, Cloudtract, SOURCEIT, Totalsoft en VENDX. Download hier het vorige rapport welke door Supply Value veelvuldig is gebruikt voor het adviseren van klanten met e-procurement vraagstukken voor het opstellen van longlists van e-procurement leveranciers passend bij de klantvraag. 

 Aan het einde van ons onderzoek delen we graag het nieuwe rapport met ons brede netwerk van inkopers, e-procurement product owners, inkoopmanagers en CPO’s.  

E-procurement leverancier en u wilt hierin gratis opgenomen worden? Vul dan hier snel de online enquête in.

Download

De vragenlijst is inmiddels gesloten. Download hier het volledige onderzoeksrapport.