Aanbestedingsjurist

Bent u opzoek naar een aanbestedingsjurist? Wilt u juridische ondersteuning bij het uitvoeren van een aanbesteding? Of wilt u hulp bij het opstellen en/of toetsen van aanbestedingsdocumenten? Dan helpen wij u graag. Supply Value heeft een goed netwerk van aanbestedingsdeskundigen opgebouwd en kan zodoende de juiste kandidaat voor u vinden.

Onze aanbestedingsjuristen

Onze aanbestedingsjuristen hebben een juridische opleiding aangevuld met opleidingen op het gebied van Europese aanbestedingen. Zij kunnen zelfstandig optreden als jurist/projectleider van complexe Europese aanbestedingen. Onze aanpak is gericht op het geven van praktische en bruikbare adviezen en het begeleiden en ondersteunen van aanbestedende diensten. Hierbij combineren wij onze inkoopkennis en ervaring met dat van de aanbestedingsadvocatuur.

Voordelen voor uw organisatie

Het inzetten van een aanbestedingsjurist kan vele voordelen hebben voor uw organisatie, hieronder een kort overzicht van de belangrijkste voordelen van juridisch aanbestedingsadvies:

  • Minder juridische risico’s

    door inzet van onze ervaren juristen

  • Minder tijd, moeite en frustratie

    door onze ervaren juristen

  • Onafhankelijk juridisch

    en gedegen advies

  • Betrouwbare en professionele ondersteuning


Naast het geven van aanbestedingsadvies en begeleiding kunnen wij voor uw organisatie ook de gehele aanbesteding van A t/m Z uitvoeren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.