De diensten en mogelijkheden van Supply Value

We bieden verschillende diensten aan zoals:

Inkoopadvies

Supply Value richt zich met haar adviestak primair op strategisch advies. Wij zorgen ervoor dat uw inkoopstrategie en beleid effectief uiting geven aan uw organisatiestrategie en dat uw inkoopfunctie verankerd is in uw organisatie. Wij helpen u inkoopprocessen op te stellen en te implementeren zodat uw organisatie inzicht krijgt in de inkopen en het functioneren van de inkoopfunctie. Daarnaast helpen wij inkoop de samenwerking met de ketenpartners te verbeteren.

Supply Chain Optimalisatie

Supply Chain Optimalisatie is gericht op het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende bedrijven in een keten; van de leveranciers tot aan de eindklant. Deze optimalisatie is zowel mogelijk bij de service- en goederenstromen, de informatiestromen als de financiële stromen. Het gedachtengoed van Supply Chain Management is daarmee veel breder toepasbaar dan alleen binnen productieorganisaties. En het optimaliseren van de supply chain levert iedere organisatie veel op! Het doel van een optimaal ingerichte supply chain, is aan de eindklant een maximale waarde te leveren tegen minimale inspanningen en risico’s.

Interim Inkoop

Bent u opzoek naar een interim inkoopprofessional? Of heeft u tijdelijke capaciteit nodig op het gebied van inkoop of contractmanagement? Supply Value helpt u graag bij het vinden van de gewenste deskundigheid en capaciteit. Onze interim professionals verbeteren de resultaten van uw organisatie.

Interim Supply Chain

Bent u op zoek naar een interim Supply Chain specialist of interim Supply Chain manager? Wilt u meer rendement halen uit uw Supply Chain? Wilt u een tijdelijke Supply Chain specialist inhuren bijvoorbeeld voor het opvangen van een zwangerschapsverlof? Of heeft u tijdelijk te weinig capaciteit of kunde om uw Supply Chain te optimaliseren? Supply Value helpt u graag. Wij hebben interim Supply Chain specialisten in dienst en we werken samen met partners en zzp’ers om voor u de beste interim specialist te vinden.

Trainingen

Wilt u getraind worden in het toepassen van de nieuwste inkoopmethoden? Wilt u weten hoe u op een innovatieve manier producten en diensten kan inkopen? Of wilt u een op maat gemaakte inkooptraining? Dan is een inkooptraining, opleiding of workshop van Supply Value iets voor u.

Werving & Selectie

Bent u opzoek naar een vaste werknemer op het gebied van inkoop, supply chain of informatiemanagement? Heeft u moeite met het werven van getalenteerde kandidaten? Of lukt het u niet om een goede kandidaat te vinden voor een openstaande vacature? Wij helpen u graag bij het vinden van een goede kandidaat voor een functie binnen uw organisatie.