De diensten en mogelijkheden van Supply Value

We bieden verschillende diensten aan zoals:

Bij adviesvragen bepaalt Supply Value gezamenlijk met u, uw klanten, partners en leveranciers hoe u uw risico en kosten kunt reduceren en meerwaarde kunt creëren. Dit doen wij op basis van uw positie in de markt, uw netwerk, de karakteristieken van uw producten en diensten en de karakteristieken van uw organisatie, medewerkers en processen.

Wij hebben eigen professionals in dienst en werken samen met specialistische partners en zzp’ers zodat we u de beste professional kunnen leveren. Al onze projectmanagers zijn gedreven vakmensen. Ze beschikken over ruime ervaring uit de praktijk en een relevante HBO of WO-opleiding.

Wil u weten hoe uw proces, organisatie, afdeling of tool presteert, hoe dat zich verhoud tot uw peers en/of tot de verwachtingen die de omgeving heeft? Wilt u weten waar de leiders in uw branche staan en/of wilt u concreet advies ten aanzien van de stappen die u komende periode kunt zetten om beter te gaan presteren? Maak dan gebruik van onze benchmarks en tools.

Supply Value Academy helpt professionals met hun persoonlijke groei en ontwikkeling door het leveren van training, workshops, masterclasses en coaching gericht op kennis, houding en gedrag. Onze opleidingen zijn doelgericht, interactief, pragmatisch en worden gegeven door professionele trainers met een gedegen theoretische basis en gebaseerd op vele jaren ervaring vanuit de praktijk.

Bent u opzoek naar een vaste werknemer op het gebied van inkoop, supply chain of informatiemanagement? Heeft u moeite met het werven van getalenteerde kandidaten? Of lukt het u niet om een goede kandidaat te vinden voor een openstaande vacature? Wij helpen u graag bij het vinden van een goede kandidaat voor een functie binnen uw organisatie.