Whitepaper: Integraal Capaciteitsmanagement in de Zorg (een Casestudie)

In 2020 is in Nederland 1 op de 6 werkenden werkzaam in de zorg. Maar in 2040 moeten er volgens berekeningen van de Sociaal-Economische Raad (SER) 1 op de 4 werkenden werkzaam in de zorg zijn. De eerste oplossing die te binnen schiet is het vergroten van de capaciteit. Er is echter veel winst te behalen door een slimme planning van middelen, ook wel integraal capaciteitsmanagement genoemd.

Wil jij zien wat integraal capaciteitsmanagement voor jouw planning in de zorg kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in de volgende whitepaper. Deze whitepaper beschrijft een casus waarbij een efficiënte blauwdrukplanning is gecreëerd voor de voorbehandelfase van patiënten bij Instituut Verbeeten. In deze blauwdrukplanning kan 100% van de patiënten gezien worden binnen de vastgestelde maximale toegangstijdnorm opgesteld door SONCOS. Deze casus laat zien dat je met kleine stappen inzicht kan krijgen in je planning en stapje voor stapje een efficiëntere planning kan creëren.

Herunterladen

Herunterladen hier het whitepaper: Integraal Capaciteitsmanagement in de Zorg

Möchten Sie mehr wissen?

Wir würden gerne wissen, was Sie von diesem Artikel halten. Möchten Sie mehr über dieses Thema erfahren oder haben Sie nach der Lektüre dieses Artikels noch Fragen? Bitte kontaktieren Sie Supply Value unter 088 0555 999 oder info@supplyvalue.nl.