Uitnodiging Deelnemers Wegiz Event

Staat veilig en efficiënt gegevens uitwisselen al op uw projectenkalender? Er wordt al jaren over gesproken en er zijn inmiddels ook (regionale) successen. Vanaf 2023 ontstaat voor steeds meer gegevensstromen een verplichting, opgelegd en gehandhaafd door de overheid. Wacht u tot deze verplichting de urgentie dicteert? De boetes bedragen tot 100.000 per zorginstelling. Of kiest u voor een gestructureerde aanpak van de informatievoorziening?

Graag nodigen wij u uit op ons kantoor in Zeist voor het Supply Value Wegiz Event – de weg naar veilige en efficiënte gegevensuitwisseling. Dit event zal plaatsvinden op 22 september 2022.

Supply Value is specialist in netwerkoptimalisatie en heeft al sinds haar oprichting kennisdeling hoog in het vaandel staan. Dit event staat daarom ook in het teken van het vergroten en verbreden van kennis en van uw netwerk in het kader van elektronische gegevensuitwisseling in de zorg. Dit doen wij door middel van een interactieve kennisdeelsessie en netwerkborrel.

De afgelopen maanden hebben wij onderzoek gedaan naar de te verwachten impact van de Wegiz die komend jaar de IT-agenda voor zorgorganisaties zal bepalen. Deze ontwikkelingen delen we met u vanuit verschillende perspectieven. Bent u benieuwd naar ons rapport en hoe andere CIOs hierover denken?

Wegiz Event

In de zorg worden gegevens nog te vaak uitgewisseld per fax, op papier of bijvoorbeeld via dvd’s. Dit heeft veel nadelen. Gegevens kunnen in verkeerde handen terechtkomen of verloren gaan en bij het (opnieuw) invoeren worden fouten gemaakt. Zowel de zorgverlener als de patiënt/cliënt voelen deze nadelen. Het wetsvoorstel over elektronische gegevensuitwisseling in de zorg treedt naar verwachting in Q1 van 2023 in werking. Door middel van maatregelen van bestuur moeten meer en meer patiëntgegevens verplicht digitaal worden uitgewisseld tussen zorgverleners in Nederland. Is uw organisatie klaar voor de benodigde wijzigingen in databeheer, interoperabiliteit en informatiebeveiliging?

Für wen?

Dit Wegiz-event is specifiek gericht op bestuurders in de zorg.

Agenda

Tijdens Supply Value Wegiz Event hoort u van prominente sprekers de laatste stand van zaken vanuit de overheid en delen (kennis)leiders in de markt hun ervaring met de uitdagingen omtrent Wegiz. Ook is er ruimte voor uw vragen en voor discussie.

Standort

Kantoor Supply Value, Arnhemse Bovenweg 160, 3708 AH te Zeist

Datum

Donderdag 22 september 2022

Zeit

16:00 – 19:00 uur (inloop vanaf 15:30)

Bent u aanwezig? Dan kunt u zich op deze pagina aanmelden.

Verhinderd maar wel geïnteresseerd? Wij lichten de informatie uit dit event ook graag een-op-een toe in een koffieafspraak in Zeist of op uw locatie. Klik hier om een afspraak te plannen of uw contactgegevens achter te laten, dan nemen we graag contact met u op. Kies hiervoor de optie ‘digitalisering en informatiemanagement’.

Graag tot binnenkort

[gravityform id=”151″ title=”true” description=”true”]

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?