Vincent Bilderbeek

Over mij

Vincent Bilderbeek Supply Value

Funktion
Berater

Schulung
Bsc Bedrijfskunde en Msc Marketing Management

Hobby’s en interesses
In mijn vrije tijd probeer ik ondernemend bezig te zijn, ben ik groot sportliefhebber en bezoek ik graag een feestje of festival.

Warum Wert liefern?
De combinatie van de ruime opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid om meteen impact te kunnen maken en het jonge en gedreven team overtuigde mij om voor Supply Value te kiezen als aftrap van mijn carrière.

Ik ben in juni 2019 begonnen bij Supply Value als Junior Inkoopconsultant. Na mijn afstuderen ben ik 8 maanden wezen reizen door Australië en Azië. Dit gaf me de mogelijkheid om goed na te denken over mijn carrière en hoe ik hier een start aan wilde geven. Het belangrijkste vond ik om bij een jonge en frisse organisatie terecht te komen waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en er gewerkt wordt vanuit wederzijds vertrouwen en vrijheid. Daarnaast zocht ik een baan in de consultancy nadat ik tijdens mijn bachelor een stage als junior consultant als erg positief had ervaren. Bij Supply Value voelde dit alles meteen goed.

“De diversiteit en uitdagingen die komen kijken bij de gecompliceerde inkoopopdrachten maken het werk binnen deze unit enorm uitdagend.”

Na een aantal gesprekken met een aantal inkoopconsultants heb ik toen uiteindelijk gekozen voor de business unit inkoop. De diversiteit en uitdagingen die komen kijken bij de gecompliceerde inkoopopdrachten maken het werk binnen deze unit enorm uitdagend. Bovendien kreeg ik meteen een prominente rol in een aantal projecten. Al was er daarnaast gelukkig ook voldoende tijd om mijn collega’s te leren kennen en me in te lezen over het inkoopvakgebied en alles omtrent Europese aanbestedingen en de aanbestedingswet. Recentelijk heb SCRUM gehaald en ben ik nu bezig met een NEVI training, waarvan ik zeker weet dat ze iets gaan toevoegen. Op naar een carrière als inkoopprofessional!

Uitgevoerde opdrachten

 

Momenteel ben ik bezig met de inkoop van een aantal grote inkooppakketten bij een waterschap. We treden hier op als inkoopadviseur en projectleider. Hierbij werken we samen met verschillende projectteams, stellen we de vraag vast en proberen we dit te vertalen naar een offerteaanvraag. Dit gaat om grote inkooppakketten waarbij contracten meestal voor meerdere jaren worden afgesloten. Het afsluiten van een contract met de juiste leverancier is dan ook van groot belang. Het is erg gaaf om daar je steentje aan bij te kunnen dragen.

Telefonnummer
+316  29 15 70 54

E-Mail-Adresse
v.bilderbeek@supplyvalue.nl

LinkedIn
Besuchen Sie das LinkedIn-Profil von Vincent

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?