Vincent Abbenhuis

Over mij

Vincent Abbenhuis Supply Value

Funktion
Corporate Recruiter

Schulung
Fasttrack middelbare hotelschool, Bachelor bedrijfskunde

Hobby’s en interesses
Koken, zowel het bereiden van culinaire hoofstandjes als het eten ervan. Tevens verfijnd wijnliefhebber en voetbalfan.

Warum Wert liefern?
Ik zou in eerste instantie een maand komen werken, totdat er een nieuwe recruiter aangenomen was. Dat ik hier nog steeds werkzaam ben, zegt natuurlijk genoeg.

Ruim twee jaar geleden ben ik bij Supply Value begonnen als een meewerkstudent op het gebied van recruitment. Toentertijd was er nog geen geprofessionaliseerde recruitmentafdeling. Ik ben mede verantwoordelijk geweest voor de opbouw van een afdeling, wat ik onwijs mooi vind! Ik heb veel kansen gekregen om mijn ideeën uiteindelijk tot werkelijkheid te zien komen. Zo heb ik tijdens mijn afstudeerscriptie een onderzoek gedaan binnen mijn afdeling. Hierbij kon ik mijn eigen interesse in procesoptimalisatie kwijt. Daarnaast was het ook een ervaring om op een andere manier met de consultants samen te werken, hun kennis op het gebied van procesoptimalisatie heb ik als zeer waardevol ervaren. Het is leuk om te zien dat het project voor mijn afstudeerscriptie zo goed is bevallen dat ik binnen de afdeling nog steeds elk half jaar een procesoptimalisatie sessie houd.

“Daarnaast was het ook een ervaring om op een andere manier met de consultants samen te werken, hun kennis op het gebied van procesoptimalisatie kwam goed van pas.”

Inmiddels ben ik werkzaam als recruiter. Binnen Supply Value ben ik verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie. Ik krijg hierbij veel vrijheid om mijn creativiteit toe te passen.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?