Sanne-Marly Vermeulen

Over mij

Funktion
Grafisch vormgever

Schulung
Media en Vormgeving afgerond -en- momenteel Communication & Multimedia Design – content design aan de HAN te Arnhem

Hobby’s en interesses
Badmintonnen, ontwerpen, tekenen, reizen & koken

Warum Wert liefern?
Werken in een jong team waarbij je de vrijheid krijgt om vooral lekker creatief bezig te kunnen zijn. Dit vind ik érg belangrijk binnen een bedrijf!

Al sinds ik een klein meisje was liep ik rond in de drukkerij en kartonnage van mijn familie. Hier keek ik altijd al graag mee bij de ontwerpstudio, die hier ook te vinden was. Opgegroeid in een grafische familie wist ik dan ook al vroeg wat ik later wilde worden. Ik was altijd al druk in de weer met potloden en altijd al creatief bezig. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat ik koos voor de studie Media & Vormgeving in Arnhem. Sinds 2014 ben ik te vinden geweest bij een vastgoed communicatiebureau waar ik twee keer stage heb mogen lopen en na mijn afstuderen, in 2016, heb ik hier nog 2 jaar gewerkt. Ik verzorgde voor nieuw- en herbestemmingsbouw de vormgeving en met het team droeg ik bij aan de on- en offline vormgeving voor projecten in de vorm van magazines, bouwborden, advertenties, roll-up banieren en was ik voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor de websites én voor het tekenen van de woningplattegronden die ik inrichtte met zelfontworpen meubels.

“Opgegroeid in een grafische familie wist ik
dan ook al vroeg wat ik later wilde worden.”

In mijn schooltijd ben ik ook begonnen met mijn eigen bedrijf. Dit heb ik naast school en werk er altijd naast gedaan en ook hier mocht ik voor veel verschillende en diverse klanten en ondernemingen ontwerpen. Dit liep uiteen van huisstijlen (logo’s & visitekaartjes), magazines, flyers, en fotografie tot aan websites. Soms veel drukte, en soms op een lager pitje, maar altijd enorm leuk om te doen!

Uiteindelijk heb ik er toch nog voor gekozen om verder te studeren. Momenteel studeer ik Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. Uiteindelijk hoop ik in de toekomst grafisch docente te mogen worden. Naast mijn studie vervul ik nu vanaf 6 december 2019 de rol als grafisch vormgever binnen Supply Value en heb ik hier enorm veel zin in. Mijn eerste indruk van het bedrijf is in ieder geval al erg goed. Een warm bedrijf met een gezellige club jong professionals! Ik kijk uit naar een erg leuke en leerzame tijd.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?