Robin Nawijn

Over mij

Robin Nawijn Supply Value

Funktion
Berater

Schulung
BSc in Business Administration

Msc in Strategic Management

Hobby’s en interesses
Sporten, lezen en borrelen

Warum Wert liefern?
Open bedrijfscultuur, ambitieuze organisatie en de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen.

Afgelopen zomer heb ik mijn MSc in Strategic Management afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ik heb enorm veel affiniteit met de strategie van een bedrijf en de processen waarmee een bedrijf een dergelijke strategie probeert te behalen. Het stellen van doelen binnen een organisatie en het behalen van deze doelen met behulp van procesoptimalisatie en het managen van verandering zijn hier van groot belang. Met de continue digitalisering van de bedrijfsprocessen, biedt het traineeship bij Supply Value mij de perfecte oplossing. Het traineeship zorgt er voor dat ik mijn interesses in strategie en processen kan combineren met de grootste trend binnen de arbeidsmarkt; digitalisering. De kennis die ik vergaar met dit traineeship kan ik direct toepassen in de praktijk door leuke en uitdagende opdrachten bij toonaangevende klanten.

“Het traineeship zorgt er voor dat ik mijn interesses in strategie en processen kan combineren met de grootste trend binnen de arbeidsmarkt; digitalisering. De kennis die ik vergaar met dit traineeship kan ik direct toepassen in de praktijk door leuke en uitdagende opdrachten bij toonaangevende klanten.”

Binnen Supply Value heerst een hele open cultuur. Zowel de medewerkers als de organisatie op zichzelf leggen hun focus op ontwikkeling. Door de hoge ambities die er binnen dit bedrijf heersen en de behulpzame manier van werken kun je jezelf eindeloos door ontwikkelen. Daarnaast kan ieder individu zijn steentje bijdragen aan de groei van het bedrijf en hun eigen business unit. De open cultuur, de doorgroeimogelijkheden en de ambitieuze bedrijfsvoering hebben mij er van overtuigd om met Supply Value in zee te gaan. Ik heb dan ook enorm veel zin om te beginnen aan mijn trainingen en opdrachten bij de klant, om zo bij te dragen aan de algehele groei van mijzelf als individu en aan Supply Value als bedrijf.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?