Rebekka Kloppenburg

Over mij

Rebekka Kloppenburg Supply Value

Funktion
Berater

Schulung
BSc. Bedrijfskunde – track Technologiemanagement
MSc. Technology & Operations Management

Hobby’s en interesses
Borrelen, kletsen en spelletjes doen met vrienden & familie. Ook liefhebber van puzzelen, taart bakken en sporten.

Warum Wert liefern?
Omdat 10% van de tijd besteed mag worden aan persoonlijke ontwikkeling, het traineeship de mogelijkheid biedt om verschilende klussen bij verschillende werkgevers uit te voeren en de gezellige & informele sfeer

Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat veel projectmatig werkt, opdrachten heeft in de richting van procesverbetering met een IT-component, persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en veel gezelligheid biedt. Dit heb ik gevonden bij Supply Value. Al vanaf het begin verliep het contact soepel en werd ik enthousiast. Vlak na mijn sollicitatieprocedure kon ik direct mee met de traineeweek: een erg gezellige week waar we met alle nieuwe trainees op pad gingen, om zo het bedrijf en elkaar goed te leren kennen. Direct een goede start dus!

“Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat veel projectmatig werkt, opdrachten heeft in de richting van procesverbetering met een IT-component, persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en veel gezelligheid biedt. Dit heb ik gevonden bij Supply Value. “

De komende twee jaar wil ik binnen het traineeship veel verschillende opdrachten doen, om er zo beter achter te komen welk type opdrachten en werkgevers bij mij passen. Daarnaast spreken de trainingen mij erg aan, om veel kennis en veel vaardigheden te leren.

Uitgevoerde opdrachten

 

Ik ben in oktober 2019 gelijk gestart bij Schiphol als CIC (Configurations, Issues and Change) manager. Ik ben hierbij betrokken bij drie verschillende bouw- en infraprojecten. Wekelijks bespreek ik met de verschillende projectmanagers wat er niet goed loopt in het project en wat de risico’s zijn, waar we acties voor verzinnen om dit te mitigeren en/of verhelpen. Het is een leuke, afwisselende functie, waarbij je met veel verschillende partijen afstemt en op veel verschillende plekken komt. Ik leer hierbij veel over stakeholdermanagement en projectmatig werken.

Referenties Rebekka

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?