Pauline van Tol

Über mich

Funktion
Manager Services

Schulung

MA Engelse Taal en Literatuur, VU

HBO controlling

Nyenrode registercontroller

Hobbys und Interessen

Michelin restaurants, tuinieren, met de honden wandelen en interieur design

Warum Wert liefern?

Het totaal pakket: ik kan op de fiets naar werk, super leuk team van collega’s, een heerlijke locatie en ik kan mijn werk combineren met een dag vrijwilligerswerk.

Ik ben heel enthousiast dat ik sinds 1 mei begonnen ben als manager Shared Service Center bij Supply Value. Hiervoor ben ik in verschillende branches (overheid, industrie, offshore, utiliteiten, heavy lifting) werkzaam geweest als Controller, General Manager en Manager Finance & Operations. Ik vind het mooi om structuur te bieden aan een organisatie, samen prioriteiten te bepalen en de team spirit hoog te houden. Het mooie aan Supply Value is voor mij eigenlijk het totaal pakket: ik kan eindelijk weer eens op de fiets naar mijn werk, het is een super leuk team van collega’s die elkaar veel gunnen en we zitten op een heerlijke locatie midden in de natuur. Daarnaast gaat voor mij een lang gekoesterde wens in vervulling: ik kan mijn werk combineren met een dag vrijwilligerswerk bij Accolade Zorg, bij mij om de hoek. Supply Value neemt zelfs een deel van de kosten voor haar rekening. Echt heel bijzonder.

“Ik vind het mooi om structuur te bieden aan een organisatie, samen prioriteiten te bepalen en de team spirit hoog te houden.”

Pauline komt bij Supply Value het team Shared Services versterken en neemt plaats in de directie. Pauline wordt verantwoordelijk voor alle ondersteunende kernprocessen binnen het bedrijf, waarbij de focus op marketing en recruitment gaat liggen.

Pauline is de dochter van een wijnhandelaar: ze is servicegericht en heeft een voorkeur voor goede kwaliteit. Dat zie je ook in haar werk terug. Ze is een enthousiaste en oprechte protagonist, een natuurlijke leider die strategie verbindt met pragmatische doelen. Ze is er voorstander van om de organisatie samen te laten groeien en bloeien, ieder vanuit zijn eigen kracht, maar samen sterk.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?