Nick Provoost

Over mij

Funktion
Berater

Schulung
Master Strategic Management

Hobby’s en interesses
In mijn vrije tijd tennis en squash ik graag. Daarnaast ben ik graag met vrienden te vinden op het terras en bezoek ik geregeld een feestje of een festival.

Warum Wert liefern?
Supply Value is voor mij de ideale werkgever waarbij ik plezier kan combineren met hard werken. We werken met een leuke jonge groep collega’s, die allemaal erg gemotiveerd zijn. Dit geeft mij ontzettend veel energie.

Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Supply Value. Ik ben begonnen als project management officer, waarbij ik de BU procurement heb ondersteund met het uitwerken van de proposities, het ontwikkelen van diverse tools en templates en het meedenken in de ontwikkeling van trainingen. Naast mijn werkzaamheden bij Supply Value heb ik de master Strategic Management aan de Tilburg University gevolgd. Mijn tijd bij Supply Value is mij zo bevallen dat ik ervoor heb gekozen om na mijn studie het traineeship te volgen. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Zo squash ik fanatiek en bij lekker weer ben ik graag op de tennisbaan te vinden. Daarnaast snowboard en surf ik graag. Dit alles sluit ik graag af met een lekker speciaalbiertje op het terras.

“Supply Value biedt mij de kans om mijn opgedane kennis en skills toe te passen in de organisatie, wat voor mij ontzettend leerzaam is.”

Supply Value biedt mij de kans om mijn opgedane kennis en skills toe te passen in de organisatie, wat voor mij ontzettend leerzaam is. Ik vind Supply Value een ontzettend warme organisatie waar mij veel vrijheid wordt geboden om een bijdrage te kunnen leveren naast mijn studie. De goede band die we met collega’s hebben zorgt ervoor dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga. Deze goede band beperkt zich niet tot een prettige samenwerking op kantoor, maar ook buiten kantoortijden ondernemen we veel leuke dingen samen. Dit maakt Supply Value voor mij een hele leuke organisatie om voor te werken.

Uitgevoerde opdrachten

 

Mijn eerste opdracht voer voor een organisatie die inkoopt voor zes departementen binnen het Rijk. Ik maak daar onderdeel uit van het offerteteam voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarbij adviseer en voer ik inkooptrajecten uit voor afnemers van het ministerie. Dit is een leuke en uitdagende rol waarbij ik met veel verschillende personen in de organisatie in aanraking kom en waarbij ik in korte tijd veel leer over het procurement vak.

Telefonnummer
+316  29 27 02 38

E-Mail-Adresse
n.provoost@supplyvalue.nl

LinkedIn
Bezoek Nick’s LinkedIn profiel

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?